Három baleset az M3-ason

Egymástól nem messze három baleset is történt az M3-as autópálya 50-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon, Galgahévíz térségében - írja az infostart.hu.  A katasztrófavédelem közlése szerint a hatvani hivatásos tűzoltók  megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Szerző
2018.02.18 19:10

Fizetés nélkül pakolt ki egy debreceni boltot négy román férfi

Publikálás dátuma
2018.09.18 14:43
A gyanúsítottak autójában talált árukészlet
Fotó: police.hu/
A társaság mindent vitt a vésőgéptől a hajfestékig, épp csak fizetni nem akartak az áruért. A rendőrök az ártándi határátkelőben fogták el őket.
Egy élelmiszerbolt biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre 2018. szeptember 17-én 14 óra körül arról, hogy a Debrecen, Balmazújvárosi úton lévő üzletükből négy férfi fizetés nélkül távozott. Mint kiderült, az ismeretlenek alaposan megpakolták autójukat, tömbnyi sajtokat, vésőgépet, tusfürdőt egyaránt vittek magukkal. Az adatgyűjtés és a tanúmeghallgatás után az is kiderült, hogy milyen típusú és rendszámú kocsival hagyták el az üzlet parkolóját, a yen típusú és rendszámú autóval hagyták el a bolt parkolóját. A beszerzett adatokról a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság pedig minden szolgálatban lévő rendőrnek elküldte az adatokat.
A négyfős társaságot végül az ártándi határátkelőben igazoltatták, majd fogták el a rendőrök, az autóból pedig előkerült a lopott áru is. A 43, 32, 30 és 19 éves férfiakat a debreceni kapitányságra vitték, ahol lopás gyanújával indult ellenük eljárás. A gyanúsítottak őrizetbe kerültek, a kapitányság pedig kezdeményezi letartóztatásukat.
2018.09.18 14:43

Vonat gázolt halálra egy embert Budapesten

Publikálás dátuma
2018.09.18 13:46
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Rákos és Rákoshegy állomás között az egyik vágányt lezárták, késésekre kell számítani.
Halálra gázolt egy embert egy személyvonat a főváros XVII. kerületében, Akadémiaújtelep közelében, a nyílt vasúti pályán – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A tűzoltók segítenek az utasoknak átszállni a mentesítő járatra. A Mávinform tájékoztatása szerint a baleset kedden délután, negyed 1 körül történt. A hatósági helyszínelés idejére Rákos és Rákoshegy állomás között az egyik vágányt lezárták. A Budapest–Újszász–Szolnok–Lőkösháza vonalon 20-30 perccel hosszabb menetidővel kell számolni. A sülysápi helyi vonatok csak Budapestről, Sülysáp felé közlekednek. A szolnoki személyvonatok Budapest-Keleti pályaudvar és Sülysáp állomás között a sülysápi vonatok megállási helyein is megállnak. 
2018.09.18 13:46
Frissítve: 2018.09.18 13:46