Parfümöket loptak, keresik őket - Videó

Publikálás dátuma
2018.02.21 21:32
Forrás: BRFK/Youtube
Fotó: /

Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen lopás vétség miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két - egyelőre - ismeretlen férfi  december 13-án délután lopott parfümöket egy Budapest VI., Andrássy úti üzletből. Az elkövetőkről az üzlet biztonsági kamerája felvételeket készített. 

A VI. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételeken látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Szerző
2018.02.21 21:32

Megszökött a házi őrizetből egy budapesti férfi

Publikálás dátuma
2018.09.19 16:54

Fotó: police.hu/
A nyomozóhatóság elrendelte körözést.
A házi őrizet helyéül kijelölt XIV. kerületi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott szerdán a 36 éves Káló Sándor – írja a police.hu. A férfi felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozóhatóság elrendelte körözését. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Káló Sándort felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést.
2018.09.19 16:54
Frissítve: 2018.09.19 16:54

Súlyosabb büntetést kért az ügyészség Tarjányira

Publikálás dátuma
2018.09.19 14:57

Fotó: Népszava/
A médiatulajdonos és biztonságpolitikai szakértőt első fokon nagy értékű csalás miatt ítélték felfüggesztett börtönre. Az ügyészség ténylegesen rács mögé küldené.
– Valóban súlyosabb, letöltendő büntetés kiszabását kérte ügyemben a vádhatóság – erősítette meg lapunk érdeklődésére Tarjányi Péter, a Zoom.hu tulajdonosa, biztonságpolitikai szakértő a Pesti Srácok információját. Tarjányi – akit első fokon felfüggesztett börtönbüntetésre ítéletek csalás miatt – úgy fogalmazott: ahogy az egész pert, úgy az ügyészség mostani lépését is megalapozatlannak tartja, bízik benne, hogy az októberben induló másodfokú eljárásban gyorsan kiderül az igazság és felmentik a vádak alól. Az ügyről részletesen beszámoló portál arról írt: Tarjányi 2010-ben került a szentesi Petőfi szálloda felújítása kapcsán elszámolási vitába a Demján-cégcsoporthoz tartozó Arcadom Zrt-vel. Tarjányi és két társa ellen 441 millió forintos csalás gyanújával tettek feljelentést. Tarjányit rövid időre őrizetbe is vették. A per 2015 tavaszán kezdődött, és az idén év elején zárult: a másodrendű vádlott Tarjányit két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, emellett arra, hogy társaival fizessen meg – kamatokkal együtt – közel 800 millió forintot. Az ügyészség súlyosbításért, Tarjányiék felmentésért fellebbeztek. A biztonságpolitikai szakértő állítja, nem követtek el csalást, amit szerinte az is alátámaszt, hogy az ügyben indult polgári pert megnyerték, és a NAV-vizsgálat sem talált kifogásolni valót. „Ez nem politikai ügy” – felelte Tarjányi arra a kérdésünkre, összefügg-e az ügyészség súlyosbítási igyekezete azzal, hogy ő a Zoom.hu tulajdonosa. Az ugyanakkor szerinte nem kizárt, hogy „lehet valamiféle politikai megfelelési kényszer.”
Szerző
2018.09.19 14:57