Harmincmilliós kábítószerfogás - Videó

Publikálás dátuma
2018.03.10. 13:59
FOTÓ: police.hu
Több mint tizenhat kiló marihuánát találtak egy montenegrói férfi autójában elrejtve a röszkei autópálya-határátkelőhelyen - közölte  az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

A közlemény szerint a szerdán este belépésre jelentkező férfi zavart viselkedése feltűnt az őt ellenőrző pénzügyőröknek, ezért tételesen átvizsgálták járművét - írja a police.hu.

Az autó padlózatában kialakított rejtekhelyről 31 kábítószergyanús növényi törmeléket - a gyorsteszt szerint marihuánát - tartalmazó csomagot emeltek ki. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai a 16.880 gramm súlyú kábítószert lefoglalták, amelynek feketepiaci értéke körülbelül 33 millió forint.

A férfi ellen - őrizetbevétele mellett - kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Szerző

Hajléktalan mentett ki a folyóból egy részeget

Hajléktalan férfi mentette meg egy részeg életét Hamburgban. A Stern című hetilap beszámolója szerint a 62 éves férfi egy buli után hajnali 1 órakor beesett az észak-német város Alstar nevű folyójába. Segélykiáltását egy hajléktalan hallotta meg, aki a közelben a parton, a híd alatt vert a sátrat. A 30 éves hajléktalan a partra húzta a vízbe esett férfit, és kihívta a mentőket. Az ittas áldozatot jelentősen lehűlt állapotban szállították kórházba.

Szerző

Gázolt a vonat Szatymaznál

Egy Budapestről érkező személyvonat elsodort Szatymaz külterületén szombaton délelőtt egy nőt, aki a helyszínen meghalt - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Huber Krisztián elmondta, az elsődleges adatok szerint egy gyalogost sodort el a Budapestről Szegedre tartó személyvonat szombaton 9 óra körül Szatymaz külterületén, a Vilmaszállási megálló közelében, a nyílt vasúti pályán. A nő olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt - tudatta a főhadnagy.

A helyszínelés idejére a vasúti forgalom szünetel.

Szerző