Jól felszerelkezett az orvvadász - Videó

Publikálás dátuma
2018.03.11 13:31
Fotók: police.hu
Fotó: /
A Szentendrei Rendőrkapitányságon indult eljárás orvvadászat bűntett, lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy kesztölci férfi ellen - írja a police.hu.

Az 57 éves férfit Pilisvörösvár területén igazoltatták a rendőrök március 10-én reggel, majd a jármű átvizsgálásakor egy átalakított vadászfegyvert és egy, a jelenlegi adatok szerint illegálisan elejtett vaddisznó tetemét találták meg és foglalták le. A férfi kesztölci lakhelyén megtartott házkutatás során további vadászfegyvereket, lőszereket, hangtompítót és nagyobb mennyiségű vadhúst foglaltak le a rendőrök.

A szentendrei rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Szerző
2018.03.11 13:31

Gyökerestül dönt ki fákat a viharos szél Budapesten

Publikálás dátuma
2018.09.22 12:21
A kép illusztráció, korábban készült.
Fotó: Népszava/ TÓTH GERGŐ
Kidőlt fák, leszakadt ágak miatt riasztják a fővárosi tűzoltókat.
Több fővárosi kerületben akadályozzák a forgalmat, vezetékeket szakítottak le, épületeket rongáltak meg a viharos szél miatt kidőlt fák és leszakadt ágak - mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombaton az MTI-nek.
A II. kerületben a Labanc úton például egy húszméteres fa társasházra dőlt, az épület teteje megrongálódott. A tűzoltók daru segítségével kezdték meg a fa eltávolítását.
Szintén a II. kerületben, a Budenz úton egy hat méter hosszú faág lehasadt és egy parkoló autóra esett.
A XIII. kerületben, a Népfürdő utcában egy fa gyökerestől kidőlt és megdöntött egy másik fát; a forgalmat veszélyeztető fákat létraszer segítségével távolították el.
A X. kerületi Újhegyi úton épületre dőlt egy fa, a tűzoltók dolgoznak az eltávolításán - közölte a szóvivő
2018.09.22 12:21

Újra szatírt fogott a rendőrség

Publikálás dátuma
2018.09.22 11:51
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Egy 24 éves férfi ellen indult nyomozás, aki a gyanú szerint Budaörsön mutogatta magát.
Egy százhalombattai férfi ellen indult eljárás szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - írja honlapján a rendőrség. A 24 éves férfi 2018. szeptember 21-én délelőtt Budaörsön szeméremsértő módon mutogatta magát.
A rendőröknek a helyszín közelében sikerült elfogni a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki.
2018.09.22 11:51
Frissítve: 2018.09.22 12:04