VV Fanni - "Élve többet ért volna, mint holtan"

Publikálás dátuma
2018.03.13 10:07
Illusztráció: Facebook/VV Fanni
Fotó: /
Egykori ügyvédje, egyben nagybátyja a Blikknek árulta el, mivel védekezik a lány meggyilkolásával gyanúsított férfi.

Az előzetesben ülő férfi vallomásának eddig csak a rendőrségi verziója volt ismert, most egykori ügyvédje – egyben nagybátyja – a lapnak elmondta, volt ügyfele hogy emlékszik az eseményekre.

A férfi vallomása szerint az eltűnése – és a rendőrség gyanúja szerint egyben halála – napján azért ment a lány lakására, mert alkalmazni akarta. Az ügyvéd szerint ez azt bizonyítja, a férfinak élve többet ért a lány, mint holtan. A férfi a lakásba érve ájultan találta a lányt, úgy gondolta, valamilyen szer hatása alatt állhatott. Ekkor - az ügyvéd szerint hibásan - nem a mentőket vagy a rendőröket hívta, hanem egy közös ismerősük által javasolt helyre vitte. Úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert ő is és az is bajba kerülhet, akitől a szert kapta - mondta az ügyvéd, aki szerint az sem lehetetlen, hogy Fanni életben van. "László rosszkor volt rossz helyen, hagyta, hogy megvezessék." 

Fanni ügyvédje szerint ezt a történetet több ponton is meg lehet cáfolni - olvasható a cikkben.

Szerző
2018.03.13 10:07

„Jövök, Budapest” – Ismét üzent a magyaroknak Terence Hill

Publikálás dátuma
2018.09.18 12:47

Fotó: AFP/APA-PictureDesk/
Szeptember 20-án több helyszínen is találkozni lehet a színésszel.
Ezúttal A Nevem: Thomas című új filmjének bemutatója alkalmából üzent magyar rajongóinak Terence Hill a Facebook-oldalán. Azt írta, hogy csütörtökön a Corvin mozi előtt és a Corvin moziban is ott lesz a 20 órakor kezdődő esti vetítés miatt, de a délutáni vetítéseken nem tud ott lenni. A Syma csarnokban is megjelenik majd. „Jövök, Budapest” – üzente.
Terence Hill még szeptember elején, ugyancsak a Facebook-oldalán jelentette be, hogy szeptember 20-án Magyarországra érkezik. A bejegyzéssel együtt megosztotta filmjének magyar nyelvű előzetesét is. A road movie, amelynek Terence Hill rendezője és főszereplője is, Bud Spencernek állít emléket.
2018.09.18 12:47
Frissítve: 2018.09.18 12:47

Megszületett Orbán Viktor harmadik unokája

Publikálás dátuma
2018.09.18 12:46
A miniszterelnök Aliz unokájával
Fotó: Orbán Viktor hivatalos Facebook oldala/
Orbán Ráhel második gyermeke hétfőn reggel született meg.
Hétfőn reggel a fővárosi Szent Imre kórházban látta meg a napvilágot Orbán Ráhel második gyermeke. A Blikk információi szerint a miniszterelnök este meglátogatta a lányát és az unokáját.
2018.09.18 12:46
Frissítve: 2018.09.18 16:07