Népszava - a Fenyő-gyilkosság másnapján

Publikálás dátuma
2018.04.18 17:59

Fotó: /
Fenyő János tulajdonában állt az akkori magyar írott sajtó legnagyobb médiabirodalma, havi példányszáma meghaladta a 12 milliót. Népszava - Magyarország legnagyobb múltú napilapja

Tájékoztatás szerint szerdán este a Margit körút és a Margit utca sarkán egy ismeretlen személy lőfegyverrel oltotta ki az életét.

Fenyő János fotóriporterként kezdte pályáját. 1989-ben alapította meg a VICO-t. A vállalatbirodalomhoz ma 13 lap tartozik, a Népszava, a Nők Lapja, a Vasárnapi Hírek, a Színes RTV, a Családi Lap, az Otthon, az Átrium, a Tina, a Bravo, a Bravo Girl, a Bravo Sport, a Buci Maci és a nemrég indított Prestige. A VICO ma a magyar írott sajtó legnagyobb médiabirodalma, havi példányszáma meghaladja a 12 milliót.

A vállalat ügyeit az igazgatóság viszi tovább.

A merénylet a rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint szerda este hat óra előtt néhány perccel történt. Fenyő János a VlCO-székház- ból a Margit híd irányába haladt Mercedesével.

Margit utca és a Margit körút kereszteződésében lévő közlekedési lámpánál piros jelzést kapott. Ekkor a mögötte álló világos színű Mitsubishiből kiszállt egy ismeretlen férfi, és egy Agram 2000 típusú hangtompítós géppisztolyból közelről egy sorozatot adott le a kocsijában egyedül ülő Fenyő Jánosra, aki a helyszínen életét vesztette. A tettes gyalog a Margit körúton a Moszkva tér irányába menekült, körülbelül ötven méter távolságra eldobta sapkáját és kabátját. Társa a Mitsubishivel elhajtott.

A rendőrség azonnal lezárta a környéket, a Ferihegyi repülőtéren és a határállomásokon megszigorították az ellenőrzést.

Népszava 1998. február 12.

Szerző
Témák
2018.04.18 17:59

Le kell bontani a kétfarkúak buszmegállóját Felcsúton

Publikálás dátuma
2018.08.19 21:10

Fotó: /
Bejelentés érkezett – indokolt a Magyar Közút, amely rájött, hogy tőle nem kértek engedélyt a hiánypótló kampánybuszmegállóhoz.
Három napon belül el kell bontania a Magyar Kétfarkú Kutyapártnak (MKKP) azt a buszmegállót, amelyet Felcsúton, a Fő utcán építettek az időközi polgármester-választás kampányában. Illetve buszmegálló korábban is volt, csak semmi nem védte a buszra várókat az időjárástól  ezt orvosolta Mészáros László polgármesterjelölt és csapata egy fából készült bódéval.  A Magyar Közút Nonprofit Zrt-nek azonban sem humorérzéke nincs, sem a felcsútiakra nem gondol. Egy, Kovács Gergő pártelnöknek címzett levélben azt írják: bejelentés érkezett hozzájuk az építményről, ők pedig megállapították, hogy tőlük annak elhelyezésére nem kértek, így nem is kaphattak engedélyt. Valahonnan azt is tudják, hogy az MKKP „helyezte el” az építményt a söröző előtt, ezért fordultak hozzájuk a felszólítással.  A kutyapárt azt közölte a Facebook-oldalán: „Először azért még megkérdezzük a felcsútiakat, hogy kell-e nekik. Aztán ha nem, akkor lehet pályázni: Melyik városnak kell buszmegálló?”
2018.08.19 21:10

Ezzel a hat számmal sok pénzt lehet nyerni

Publikálás dátuma
2018.08.19 17:46
Shutterstock fotó
Fotó: /
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 33. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 15, 16, 17, 18, 27, 43. Hattalálatos szelvény nem volt; öttalálatos szelvény 14 darab, nyereményük egyenként 966 630 forint; négytalálatos szelvény 1 152 darab, nyereményük egyenként 11 745 forint; háromtalálatos szelvény 26 683 darab, nyereményük egyenként 1 970 forint. 
2018.08.19 17:46