Rablás buktatta le a keresett gyilkost - Videó

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás miatt őrizetbe vett egy 41 éves petőfiszállási férfit. A bűncselekmény körülményeit elemezve a nyomozók több olyan jelet is találtak, ami hasonlított egy hét évvel ezelőtt elkövetett gyilkossághoz - írja a 24.hu.

A főkapitányság nyomozói leporolták a régi aktákat és emberölés gyanújával hallgatták ki a helyi férfit, aki részletes beismerő vallomást tett. A rendőrök befejezték a nyomozást, és vádemelési javaslattal továbbították a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek.

Szerző
2018.04.21 16:05

A Dunába akart ugrani egy férfi a Szabadság hídnál

Publikálás dátuma
2018.08.21 07:14
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A rendőrök lebeszélték, a férfit végül kórházba szállították.
A készenléti rendőrök határozott beavatkozásának köszönhetően nem ugrott le a felső rakpartról a férfi hétfő délután – írja a police.hu. A járőrök 16 óra 50 perckor a Szabadság hídtól nem messze, a Műegyetem Rakparton figyeltek fel egy férfira, aki a felső rakpart járdáján lévő elválasztó kerítésen átlépett, majd leguggolt a kerítés talapzatára és fél kézzel kapaszkodva, meredten nézett lefelé. A rendőrök azonnal megálltak és megszólították a férfit, aki elmondta, hogy szerelmi bánata miatt le akar ugrani. A rendőröknek sikerült szóval tartani a – feltehetően ittas – férfit és végül rávették, hogy másszon vissza a kerítésen keresztül a felső rakpartra. A férfit végül átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték. 
2018.08.21 07:14
Frissítve: 2018.08.21 07:14

Bedrogozott férfi vert szét egy soproni templomot

Publikálás dátuma
2018.08.20 18:14
Komoly pusztítást vitt végbe a kábítószer hatása alatt álló férfi
Fotó: police.hu/
A zavart ámokfutó összetörte az oltárt és több padot is, zsebében kábítószer jellegű anyagot találtak a rendőrök.
Templomi őrjöngőről érkezett bejelentés vasárnap délután a soproni kapitányságra: a bejelentő szerint az ismeretlen rongáló összetörte egy soproni templom oltárát, világítóberendezését, több padot és a falburkolatot is, majd elmenekült a helyszínről.
Az adatgyűjtést végző rendőrök rövid időn belül elkapták a gyanúsítottat: a 35 éves, soproni férfi zavartan viselkedett, ezért a nyomozók átvizsgálták a ruháit, és közel 25 gramm kábítószergyanús anyagot találtak nála. A gyanúsítotton ezután drogtesztet is végeztek a helyi kapitányságon, ami pozitív értéket mutatott.
A férfi ellen rongálás és kábítószer birtoklás miatt indult eljárás, kihallgatása során beismerő vallomást tett.
2018.08.20 18:14