Előfizetés

Két meccs, több százezres büntetés az FTC-nek

A Ferencvárost két mérkőzés miatt összesen 550 ezer forintra büntette a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

A női Magyar Kupa döntőjében az FTC szurkolói pirotechnikai eszközöket használtak és szidalmazták az ellenfelet. A Haladás elleni férfi NB I-es mérkőzésen a klub megsértett egy rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírást, drukkerei ugyancsak pirotechnikai eszközöket használtak, valamint szidták az ellenfelet, illetve annak egyik játékosát. Az előbbiért 300 ezer, utóbbiért pedig 250 ezer forintot kell fizetnie a klubnak.

Vége Verratti szezonjának

Publikálás dátuma
2018.05.04. 07:57
Fotó: AFP/Gabriel Bouys

Lágyéksérülése miatt már nem játszhat ebben az idényben Marco Verratti, a Paris Saint-Germain olasz futballistája. A válogatott középpályás közelítőizmát már meg is műtötték. A bajnoki címét már bebiztosító PSG kedden döntőt játszik a Francia Kupában a harmadik ligás Les Herbiers ellen.

Guardiola majdnem Newcastle-ba szerződött

Publikálás dátuma
2018.05.04. 07:56

Josep Guardiola majdnem a Newcastle labdarúgója lett. A Manchester City szakvezetője egy dokumentumfilmben elárulta, hogy 2001-ben szeretett volna a csapathoz szerződni, de az együttes akkori trénere, Bobby Robson nem tartott igényt rá, ezért Bresciába szerződött.