Tragikus!Unokájával a karjában ugrott a tehervonat elé

Publikálás dátuma
2018.05.27 10:47
FOTÓ: police.hu
Fotó: /
A Heves megyei rendőrök emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást.

A Hort és Csány közötti vasúti átjáróban tehervonat elé vetette magát egy asszony négyéves unokájával, mindketten meghaltak. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a 49 éves horti nő ellen - írja a police.hu.

Szerző
2018.05.27 10:47

Családi ház lángolt, egy ember meghalt Újkéren

Publikálás dátuma
2018.11.18 08:30
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Lakástűzben meghalt egy ember a Győr-Moson-Sopron megyei Újkéren.
A katasztrófavédelem vasárnap kora reggeli tájékoztatása szerint kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy egyszintes családi ház az Alszopori utcában. A tűzesethez a soproni és a kapuvári hivatásos, a csepregi önkormányzati, valamint a lövői önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett hét vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek az épület átvizsgálása során egy embert találtak, aki meghalt.
2018.11.18 08:30

Teljesen megsemmisültek a Demokratikus Koalíció irodái

Publikálás dátuma
2018.11.17 17:56

Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán
Gyurcsány Ferenc pártjának közleménye szikár, de letaglózó.
A mai Teréz körúti tűz az épületnek elsősorban a Demokratikus Koalíció irodáinak is helyet adó ötödik emeletet érintette. A tető beomlott, falak dőltek ki, a berendezés elégett: a DK irodái teljesen megsemmisültek. Az anyagi kár jelentős, személyi sérülés nem történt - ebben a közleményben adja hírül Rónai Sándor szóvivő, hogy odalett Gyurcsány Ferenc pártjának a központja.
Ami a tűz részleteit illeti:mintegy négyszáz négyzetméteren égett a Teréz körúti épület tetőszerkezete. A tűzoltók tíz járművel vonultak ki a helyszínre, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kilenc vízsugárral oltották a lángokat. Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta, hogy senki sem sérült meg: azaz nincs se civil áldozat, se munka közben megsebesült tűzoltó. (A helyszínen egyébként csaknem 40 tűzoltó dolgozott.) A tűz keletkezésének okait hatósági eljárás keretében vizsgálják.  Korábban az épület földszintén, egy étterem konyhájában a szagelszívó gyulladt ki, a lángokat a tűzoltók eloltották. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a két tűzeset között van-e összefüggés.
Szerző
2018.11.17 17:56