Halál a 8-as úton - Kidőlt a vasúti fénysorompó

Egy ember meghalt, egy megsérült kedd délután a 8-as számú főúton Jánosháza határában egy vasúti átjárónál, ahol két személygépkocsi összeütközött - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A tájékoztatás szerint az egyik autó a vasúti fénysorompót is kidöntötte, a baleset helyszínére mentőhelikopter érkezett. A főutat a baleseti helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat a rendőrök Jánosháza belterületén át terelik. Kavalecz Imre, a MÁV sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a baleset miatt Boba és Nemeskeresztúr között ideiglenesen lezárták a vasúti pályát, az utasokat Boba és Ukk között várhatóan vonatpótló autóbuszok viszik. Elmondta: a zalaegerszegi vonalon utazóknak 40-50 perces késésekre kell számítaniuk.

Szerző
2018.06.12 22:51

Tévékre szakosodott a balatoni nyaralók feltörője

Publikálás dátuma
2018.11.21 09:26

Fotó: Shutterstock/
Mi sem jobb keresetkiegészítés, mint ajtófelfeszítéssel szerzett ékszer vagy elektromos cikk.
Nagyobb értékre, üzletszerűen és dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás és más bűncselekmények miatt emelt vádat a siófoki ügyészség egy román-magyar férfi ellen, aki egy hónap alatt hét dél-balatoni házat tört fel. A 29 éves vádlott februárban alkalmi munkásként dolgozott Siófok környékén, s úgy döntött, kereset-kiegészítésként könnyen mozdítható és eladható dolgokat lop el lakókörnyezetéből. Elsőként egy teraszajtót befeszítve jutott be egy ingatlanba, ahonnét 265 ezer forintnyi ékszerrel távozott. Másnap egy ablakot betörve jutott három tévéhez, s harmadszorra is ablakon át vitt el televíziókat. Négy másik helyre is betört, de volt, hogy a riasztó zavarta meg, máskor a tulajdonos volt otthon, vagy éppen nem talált lopnivalót, egyszer pedig nem tudta befeszíteni az ablakot. Az ügyészség a tárgyalására előzetesben váró férfival szemben börtönt indítványozott a vádiratban.
2018.11.21 09:26
Frissítve: 2018.11.21 09:27

Késelésig fajult egy vita Hegyeshalomon

Publikálás dátuma
2018.11.21 09:18

Fotó: poice.hu/
Az elkövetőt elfogták, egy férfit kórházba vittek.
A rendőrségre szerdán, 22 óra 15 perckor bejelentés érkezett arról, hogy késelés történt egy hegyeshalmi ipari terület előtt az utcán – írja a police.hu. A rendőröknek a szemtanúk elmondták, hogy két férfi összeszólalkozott, majd verekedtek és dulakodás közben az egyikük egy késsel megszúrta a másikat. A sérültet a mentők kórházba vitték. A rendőrök a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a késelőt, egy 26 éves mosonmagyaróvári lakost. A nyomozók a férfit súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
2018.11.21 09:18
Frissítve: 2018.11.21 09:18