Szentendrei úti ámokfutó - 7,5 év börtön első fokon

Publikálás dátuma
2018.06.27 20:42
Forrás: Youtube/ATV híradó
Fotó: /
Forrás: Youtube/ATV híradó

Forrás: Youtube/ATV híradó

Hét és félév börtönt kapott első fokon O. Áron, aki Janza Richárd (junior világbajnok kajakos) és barátja, Bálint halálát okozta tavaly március 18-án éjjel a Szentendrei úton. Emellett véglegesen eltiltották a járművezetéstől.

O. Áron tavaly március 18-án éjjel 1 óra 10 perc körül a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel, fékezés nélkül hátulról belerohant a Szentendrei úton egy piros lámpánál várakozó gépkocsiba. A nyomozás során kiderült, hogy a 29 éves budapesti fétfi kártyázni volt, és nagyobb mennyiségű alkoholt ivott. Decemberben emeltek vádat ellene, halált okozó ittas járművezetés miatt. A bíró határozatában közölte, O. Áron feltételesen csak a büntetés kétharmadának a letöltésekor bocsátható szabadon.

A Blikk azt írja, a gázoló sírni kezdett a bíróságon, amikor az egyik áldozat, D. Bálint anyja beszélni kezdett. Védője pedig a két, szörnyethalt fiatalt próbálta felelőssé tenni, arra hivatkozva, hogy az áldozatok autója nem működött megfelelően.

Szerző
2018.06.27 20:42

Két halottat találtak egy lángoló családi házban Nemespátrón

Publikálás dátuma
2019.01.15 22:01
Képünk illusztráció
Fotó: AFP/ Massoud Hossaini
A tűzoltók egy gázpalackot is kihoztak az égő épületből, a lakókat már nem lehetett megmenteni.
Családi ház égett kedden este a Zala megyei Nemespátrón, a Fő utcában: a helyszínre riasztott tűzoltók oltás közben két holttestet találtak az épületben – írja közleményében a megyei katasztrófavédelem.
Mint írják, a konyha és az egyik szoba égett. A nagykanizsai hivatásos és a csurgói önkormányzati tűzoltók elfojtották a lángokat, és egy gázpalackot is kihoztak a tűzből, megakadályozva a robbanást. 
2019.01.15 22:01

Lezuhant és meghalt egy munkás egy szombathelyi építkezésen

Publikálás dátuma
2019.01.15 17:16
Fotó: Tóth Gergő
Fotó: /
Lezuhant egy munkás egy szombathelyi építkezésen kedd délután, az 54 éves vasvári férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe - közölte a rendőrség az állami hírügynökséggel.
Az eset körülményeit foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt vizsgálják. A baleset a vaol.hu hírportál beszámolója szerint a Szent László király utcában egy vívócsarnok építése közben történt. A férfi állítólag egy gerendát akart ledobni, mielőtt a 8-10 méteres magasságból lezuhant. Életéért hosszú ideig küzdöttek a mentők, de nem jártak sikerrel.
Szerző
2019.01.15 17:16