Négy baleset is történt az M3-ason

Publikálás dátuma
2018.07.15 11:25
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Több autó összeütközött a 90-es és 92-es kilométerszelvény között.
Balesetek nehezítették a közlekedést az M3-as autópályán, a 90-es és 92-es kilométerszelvény között több autó is összeütközött. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) azt írta: egy autó szalagkorlátnak ütközött Nagyút térségében, az esetnél személyi sérülés nem történt. Körülbelül ötszáz méteren belül három gépkocsi karambolozott, a balesetben két ember könnyebb sérüléseket szenvedett. Nagyfüged térségében az első hírek szerint hat személyautó ütközött. Az egyik autóba egy ember beszorult, őt feszítővágó segítségével szabadították ki a tűzoltók. Később a sztráda Miskolc felé vezető oldalán, a 76-os kilométerszelvénynél, Gyöngyöshalász térségében egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a balesetben senki nem sérült meg.
Témák
M3-as
2018.07.15 11:25
Frissítve: 2018.07.15 16:16

Buszok ütköztek a BAH-csomópontnál, négyen megsérültek

Publikálás dátuma
2018.10.18 15:44
Illusztráció
Fotó: Thinkstock/
Komoly torlódást okoz a Hegyalja út kereszteződésében történt baleset, több BKK-járat is terelt útvonalon közlekedik.
Legalább négy ember megsérült, amikor két busz karambolozott csütörtökön fél három körül a Jagelló út és a Hegyalja út kereszteződésében- jelentette honlapján a rendőrség. Az ütközés körülményei még nem ismertek, de a baleset jelentős torlódást okoz a BAH-csomópont környékén – a BKK szerint Jagelló utat a Hegyalja út felé, a Hegyalját pedig mindkét irányban lezárták a rendőrök.
A helyszínelés és műszaki mentés idejére terelt útvonalon közlekedik:  - a 8E autóbusz mindkét irányban, nem érinti a BAH-csomópont, a Zólyomi út, a Breznó lépcső, a Sion lépcső, a Korompai utca, a Hegytető utca és a Farkasréti temető megállót, - a 108E autóbusz a Gazdagréti tér felé, nem érinti a BAH-csomópont megállót, - a 110-es és a 112-es autóbusz a Bosnyák tér felé, nem érinti a Sirály utca és a BAH-csomópont megállót, - a 212-es autóbusz a Boráros tér felé, nem érinti a Kiss János altábornagy utca, a Sirály utca, a Csörsz utca és a BAH-csomópont megállót. 
2018.10.18 15:44

Felrobbant egy váci lakás

Publikálás dátuma
2018.10.18 14:56
illusztráció.
Fotó: Shutterstock/
Egy egész társasházat ki kellett üríteni. Egy ember kórházba került.
Tűz és egy kisebb robbanás miatt riasztották a tűzoltókat Vácra, a Radnóti Miklós útra csütörtök kora délután - tájékoztat a katasztrófavédelem. Az eset egy társasház első emeleti lakásában történt.
Egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.
Az egységek eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átvizsgálását és átszellőztetését. A beavatkozás idejére a társasház lakóit biztonságos helyre kísérték az épületből.
2018.10.18 14:56