Halálos baleset - Két robogós ütközött Hévíznél

Publikálás dátuma
2018.09.14. 14:24

Fotó: police.hu
Egy osztrák férfi a helyszínen meghalt, a másik sérültet mentőhelikopterrel szállították kórházba.
Eddig tisztázatlan körülmények között, két motorkerékpáros ütközött össze pénteken 12 óra 15 perc körül Hévíz közelében, a 760-as főút 3+400 -as kilométerszelvényénél - tájékoztat honlapján a rendőrség.
A két sérült Zalaegerszeg felől ment Hévíz felé, amikor a nemesbüki kereszteződés előtt összeütköztek és elestek. Az egyik motor vezetője – egy 40 éves osztrák férfi – olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik motorost – egy 37 éves magyar állampolgárt – a mentőhelikopter vitte kórházba.
A helyszínelés teljes útlezárás mellett folyt.
Szerző
Frissítve: 2018.09.14. 18:02

90 milliós drogfogás Budapesten (videó)

Publikálás dátuma
2018.09.14. 13:41

Fotó: police.hu
A budapesti nyomozók hét személyt fogtak el és 5 kilogramm heroint, valamint 0,5 kilogramm kokaint foglaltak le - számolt be a rajtaütésről a rendőrség.
A BRFK nyomozói szerdán hat férfit és egy nőt fogtak el Budapesten kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények gyanúja miatt. Információik szerint a 44 éves budapesti K. Attila és társai egy Hidegkúti úton található ingatlanból értékesítettek kábítószert. A felderítők a Bűnügyi Bevetési Osztály egységeivel közösen több helyszínen fogták el a csoport tagjait. Elsőként K. Attilát és társát egy drogügyletet követően fogták el egy kispesti bevásárlóközpontban. A nyomozók K. Attilánál lévő táskában 332 gramm heroint, míg társánál több mint 2 millió forintot találtak, majd mindkét férfi autóját és lakását is átkutatták, ahol további kábítószergyanús anyagot, készpénzt, valamint digitális mérleget foglaltak le. A nyomozók a bevásárlóközpontban történt elfogással párhuzamosan a csoport további öt tagját is elfogták a főváros különböző kerületeiben, akiknél szintén nagyobb mennyiségben találtak kábítószert, készpénzt és a drog adagolásához használt eszközöket. A hét személytől összesen 5 kilogramm heroint, 0,5 kilogramm kokaint, 38 metadon tablettát, további 60 fiola metadont, 200 gramm marihuánát, 2 autót, közel 7 milliói forint készpénzt, valamint a kábítószer adagolásához használt eszközöket foglaltak le. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói K. Attilát és öt társát kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, míg egy férfit kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként.
Szerző

Sztárfotó készült a kamera előtt betörő kamaszokról

Publikálás dátuma
2018.09.14. 12:46

Fotó: police.hu
Későn vették észre, hogy térfigyelő is van a kirámolt kürtöskalács sütödében.
Fénykép alapján köröz a Nyíregyházi Rendőrkapitányság két ismeretlen fiút, akik szerdára virradó éjjel, fél egykor betörtek egy helyi, belvárosi pavilonban és onnan készpénzt vittek el.
 A felvételeket a kifosztott kürtöskalács sütöde térfigyelője készítette a sejthetően kiskorú elkövetőkről, akik csak betörés közben vették észre, hogy kamera előtt lopnak.
A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képeken látható fiúkat, illetve tudnak hollétükről. Jelentkezni személyesen lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, illetve telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. A bejelentő névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát is hívhatja
FRISSÍTÉS: a gyerekeket azóta elfogta a rendőrség, és mindent beismertek. A pénzt állítólag arra költötték, hogy hazautazhassanak.
Szerző
Frissítve: 2018.09.21. 14:07