12 éves lánnyal erőszakoskodott - Elfogták a gyanúsítottat

Publikálás dátuma
2018.12.02. 09:11
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A 19 éves budapesti férfi elszámoltatása folyamatban van.
A nyomozás adatai szerint a 19 éves budapesti G. Roland 2018. december 1-jén 7 óra 20 perc körül Budapest VIII. kerületében a Gutenberg tér közelében leszólított egy 12 éves lányt, akit egy kapualjba behúzott és ott erőszakoskodni próbált vele. A fiatal lány végül elmenekült és egy közeli iskolában kért segítséget. A rendőrök a nyomozás során a férfit azonosították és 2018. december 2-án 14 órakor a Budapesten, a VIII. kerületi Víg utcában elfogták. Elfogását követően előállították, a nyomozók személyi szabadság megsértése és más bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki és – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.
Szerző
Frissítve: 2018.12.03. 10:14

Szén-monoxid-mérgezés Vásárosnaményban: négy ember került kórházba

Publikálás dátuma
2018.12.01. 20:24
Illusztráció
Fotó: Népszava
Szén-monoxid-mérgezés gyanújával vittek kórházba négy embert a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vásárosnaményból szombat este - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság honlapján.
A tájékoztatás szerint a mérgezés egy Zrínyi úti családi házban történt, a helyi önkormányzati tűzoltók magas gázkoncentrációt mértek az épületben. 
Szerző

Tragédia az M6-oson - Ketten meghaltak, miután kamionnal ütköztek

Publikálás dátuma
2018.12.01. 14:09

Fotó: police.hu
Az autóban ülő két ember beszorult a baleset miatt, és mire kimentették őket, már csak halálukat lehetett megállapítani.
Halálos baleset történt szombat délután fél 1 körül az M6-os autópályán, téjékoztat a rendőrség és a katasztrófavédelem. Paks közelében a bal pályatesten, a 135-ös kilométerszelvénynél, a Budapest felé vezető oldalon

egy személygépkocsi és egy kamion ütközött, melynek következtében két személy a helyszínen életét vesztette.

A személyautóba beszorult annak két utasa. Mikor a tűzoltók kivágták őket onna, a mentők már csak azt állapíthatták meg, hogy életüket vesztették.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett pályatesten teljes útlezárás volt érvényben. A lezárást 5 óra után feloldották.
Szerző
Frissítve: 2018.12.01. 18:44