Vonat és autó ütközött Tiszafürednél

Publikálás dátuma
2019.04.08. 18:23
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock
A balesettel érintett szakaszon szünetel a vonatközlekedés.
Összeütközött egy Füzesabony felől közlekedő személyvonat és egy autó Poroszló és Tiszafüred között, egy andráskereszttel ellátott vasúti átjáróban – közölte a Mávinform.  A balesetben senki nem sérült meg, a motorvonat üzemképtelen lett. A két állomás között szünetelt a vonatközlekedés, a Füzesabony–Debrecen vonal egy szakaszán, Tiszafüred és Füzesabony között az utasokat pótlóbuszok szállították. A helyszínelést 21 óra 25 perckor befejezték, így újraindulhatott a vonatközlekedés. Korábban felsővezeték-zárlat miatt álltak a vonatok Mende és Újszász között. A vonat feltorlódások miatt a Budapest–Újszász–Szolnok vonalon közlekedő vonatok menetideje jelentősen, 60-120 perccel is meghosszabbodott. A Brassó felől érkező Fogaras nemzetközi vonat utasait átszállították egy Újszász-Hatvan felé közlekedő vonatra. Az érintett szakaszon azóta újraindult a forgalom, a menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan áll helyre.
Szerző
Frissítve: 2019.04.08. 21:58

Tizenegy milliót csalt ki idősektől az unokázós csaló, elfogták a rendőrök (videó)

Publikálás dátuma
2019.04.08. 17:11

Fotó: police.hu
A 23 éves férfi ismeretlen társát továbbra is keresik.
A rendőrök elfogták azt a budapesti férfit, aki három hónap alatt közel 11 millió forintot csalt ki több sértettől – írja a police.hu. A 23 éves L. Markó ismeretlen társával még 2019. január 2-án hajnalban hívott fel egy III. kerületi idős asszonyt, és – magát a fiának kiadva – közölte, hogy balesetet szenvedett és a kár megfizetéséhez pénzre van szüksége. A sértett átadta a megtakarított pénzét egy férfinak, aki a fia barátjaként mutatkozott be. L. Markó 2019. március végéig további három unokázós csalást követett el, amellyel közel 11 millió forintot, illetve ékszereket csalt ki idős emberektől. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosították L. Markót és 2019. április 3-án egy VII. kerületi bevásárlóközpontban elfogták. A rendőrök a férfi XIII. kerületi lakásán közel egymillió forintot, mobiltelefonokat, SIM-kártyákat, telefonkönyveket, valamint azokból kitépett lapokat találtak és foglaltak le. A nyomozók L. Markót csalás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2019. április 6-án elrendelt. Ismeretlen társát továbbra is keresik.
A BRFK „unokázós” csalók elfogására létrehozott nyomozócsoportja nemrég egy 32 éves férfit és egy 17 éves fiút vett őrizetbe Budapesten, ők a gyanú szerint kétmillió forintot csaltak ki egy idős asszonytól. A rendőrök korábban elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint több alkalommal vertek át Érden időseket. Ezt megelőzően két embert azért vettek őrizetbe, mert egy idős embertől több mint egymillió forint értékű külföldi valutát vettek át, amelyet előzőleg tettestársuk telefonon csalt ki tőle.
Szerző

Halálos baleset – Árokba hajtott egy motoros Komáromban

Publikálás dátuma
2019.04.08. 17:10

Fotó: police.hu
A 28 éves helyi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Halálos baleset történt hétfő délután Komáromban. Egy 28 éves helyi férfi egy motorral Koppánymonostor felé közlekedett, amikor eddig tisztázatlan okból megcsúszott és árokba hajtott a járművével. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu.  Az érintett szakaszon teljes útlezárás volt érvényben, a rendőrök kerülőutakra terelték a forgalmat. A helyszínelést 19 óra 20 perckor befejezték, így a forgalom újra zavartalanul halad.
Szerző
Témák
Komárom baleset
Frissítve: 2019.04.08. 20:17