Előfizetés

Huszonöt millió forintnyi valutát lopott el a takarító egy budapesti hotelben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.05.04. 10:39

A kanadai férfi a szobájához tartozó széfben helyezte el a pénzét.
A budapesti nyomozók elfogták azt a nőt, aki a gyanú szerint egy belvárosi szálloda alkalmazottjaként az egyik szoba széfjéből közel 25 millió forint értékben lopott valutát – írja a police.hu. A rendőrség közlése szerint kedden egy kanadai férfi szállt meg az V. kerületi hotelben, és a szobájához tartozó széfben helyezte el a pénzét. Azonban csütörtök délelőtt észrevette, hogy a pénzből csaknem 25 millió forintnak megfelelő összeg hiányzik. Ezt jelezte a biztonsági személyzetnek, akik értesítették a rendőrséget. A belvárosi nyomozók a helyszínen megállapították, hogy a május 1-jén elkövetett lopással a szállodában takarítónőként dolgozó, 40 éves budapesti G. Vivien gyanúsítható, akit a rendőrök a hotelben elfogtak, és előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra. A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a nőt lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Felborult egy mikrobusz Tiszafürednél, hatan megsérültek

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.05.04. 09:47

Az érintett szakaszon irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.
Lesodródott az útról és felborult egy mikrobusz a 33-as főút 42-es kilométerszelvényénél, Tiszafüred térségében – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A jármű utasai ki tudtak szállni, azonban a vezető beszorult, őt a tiszafüredi hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítővágóval. A balesetben ketten súlyosan, négyen könnyebben megsérültek. Az érintett útszakaszon irányítás mellett, félpályán halad a forgalom. 

Robbantással fenyegetőzött, mert részegen nem engedték fel a buszra a Népligetben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.05.03. 21:22

A rendőrök perceken belül elfogták az ittas férfit.
A rendőrségre pénteken 15 óra 20 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi robbantással fenyegetőzik a Népligetben az autóbusz-pályaudvaron - írta a rendőrség a honlapján.    Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a férfi megpróbált felszállni a Veronába tartó autóbuszra; összeszólalkozott a buszsofőrrel, aki - az ő ittas állapota miatt - nem engedte fel a járműre. A férfi ekkor közölte, hogy bombát helyezett el egy kávéautomatában. A tűzszerészek a pályaudvart átvizsgálták, robbanóanyagot, vagy robbantásra alkalmas eszközt nem találtak. A ferencvárosi rendőrök az 50 éves budapesti Sz. Józsefet a helyszínen elfogták, őrizetbe vették, és ellene közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt eljárást indítottak. ​​​