Megszökött otthonról egy 13 éves lány Budapesten

Publikálás dátuma
2019.05.28. 13:27

Fotó: police.hu
A rendőrség a lakosság segítségét kéri Kékedi Auróra Enikő megtalálása érdekében.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a lány hétfőn a X. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, jelenleg is keresik a rendőrök. Kékedi Auróra Enikő körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú. Eltűnésekor sötét hosszú ujjú pulóvert és fekete farmernadrágot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Kékedi Auróra Enikőt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.
Szerző

Halálos baleset – Kamionnal ütközött egy autó Hahótnál

Publikálás dátuma
2019.05.28. 12:57
Illusztráció
Fotó: Népszava
Egy 70 éves zalaegerszegi férfi a kórházba szállítását követően életét vesztette.
Egy balra kanyarodó autó összeütközött a szemből érkező nyerges vontatóval kedd reggel a Zala megyei Hahót község külterületén – írja a police.hu.   A baleset következtében egy 70 éves zalaegerszegi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette. A rendőrök befejezték a helyszíni szemlét és a műszaki mentés is véget ér, így az érintett útszakaszon megszűnt a forgalomkorlátozás.
Szerző
Frissítve: 2019.05.28. 13:43

Két újbudai étterembe is betört három tizenéves hétfő éjszaka

Publikálás dátuma
2019.05.28. 12:44
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterestock
Egyikükről kiderült, hogy körözi a rendőrség.
A hegyvidéki járőrök hétfő hajnalban a főváros XII. kerületében, a Vérmező mellett három fiatalra lettek figyelmesek; egyikük rejtegetett valamit a pulóvere alatt, ami feltűnően nagy volt rá. A járőrök átnézték a fiatalok ruháit, ekkor került elő a 13 éves budapesti lány pulóvere alól egy kulccsal lezárt pénzkazetta, melyben közel százezer forint volt – írja a police.hu. A lány két társa, egy 14 éves lány és egy 15 éves fiú bevallotta a járőröknek, hogy az éjszaka folyamán először egy Fehérvári úti étterem ablakát feszítették be, onnan egy pizzát és a 13 éves lányon lévő fekete kapucnis pulóvert tulajdonítottak el. Ezt követően egy Karinthy Frigyes utcai étterem ablakát félretolva bemásztak és onnan ellopták a pénzkazettát.    Az igazoltatás során az egyik lány először megpróbálta átverni a rendőröket, és nem a valós adatait adta meg. Róla az ellenőrzés során kiderült, hogy a IV. kerületi Rendőrkapitányság körözi. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság a 14 éves lánnyal és a 15 éves fiúval szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás gyanúja miatt indított eljárást.
Szerző