Vasárnap óta nem találják a 12 éves budapesti fiút

Publikálás dátuma
2019.09.02. 12:49

Fotó: police.hu
Az erzsébetvárosi rendőrök jelenleg is keresik Szalai Kálmánt.
A rendőrség közleménye szerint a fiú vasárnap reggel, VII. kerületi otthonából távozott ismeretlen helyre, és aznap délután a II. kerületi Széll Kálmán téren látták. Szalai Kálmán körülbelül 155 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú fiú. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható gyermeket felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.
Szerző

Újabb családi tragédia: egy férfi végzett feleségével, lányával, végül magával is

Publikálás dátuma
2019.09.02. 09:54

Fotó: police.hu
A mostani eset az Eger melletti Andornaktályán történt.
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. szeptember 2-án kora reggel érkezett bejelentés, hogy egy andornaktályai családi házban holtan találtak egy nőt és egy gyermeket - írja a Police.hu. A nyomozók a helyszínen megállapították, hogy az elhunytak halálát idegenkezűség, feltehetőleg a leánygyermek édesapja okozta. A rendőrök az ingatlan másik helyiségében megtalálták a férfi holttestét is, aki feltehetőleg öngyilkos lett. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai elkezdték a helyszíni szemlét, amely jelenleg is tart.
A heol.hu értesülései szerint 46 éves volt a férfi, aki gyermekét és annak 44 éves édesanyját ölte meg, majd magával is végzett. A portál úgy tudja, hogy egy ideje külön élt az anya és az apa, de a férfi gyakran megjelent a Vörösmarty Mihály utcai háznál. A többszintes épületben a nő 80 év körüli nevelőanyja talált rá nevelt lánya és ötéves unokája megkötözött holttestére. Az idős asszony értesítette a rendőrséget és a hozzátartozókat is. Az értesüléseket az MTI-nek nem kívánta kommentálni a megyei rendőr-főkapitányság.
Mint ismert, augusztusban nagyon hasonló tragédia történt Budán, amikor szintén egy férfi ölte meg élettársát és közös gyermeküket, valamint kutyájukat.

Krízishelyzet esetén

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Hívható továbbá a rendőrség 112-es segélyhívó száma - a rendőrök nemrég közleményben bizonygatták, hogy nem kell vérnek folynia, hogy segítséget kaphasson tőlük valaki.

Bántalmazott nőknek és gyerekeknek a Nők a Nőkért Egyesület (NANE) is segélyvonalon várja hívását hétfő, kedd, csütörtök és péntek este 18 és 22 óra között, valamint szerda 12-14 óra között, a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Szerző
Frissítve: 2019.09.02. 19:25

Eltűnt egy 12 éves lány Budapesten

Publikálás dátuma
2019.09.02. 06:54

Fotó: police.hu
A XVIII. kerületi rendőrök jelenleg is keresik Makádi Patrícia Júliát.
A rendőrség közleménye szerint a 12 éves lány szombat reggel XVIII. kerületi otthonából a Kőbányán élő nagymamájához ment, majd onnan egy XIX. kerületi bevásárlóközpontba indult. Makádi Patrícia Júlia körülbelül 155 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke, hosszúhajú lány. Eltűnésekor fekete pólót, fehér, virágmintás szoknyát és fekete papucsot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét. 
Szerző