Előfizetés

Negyed kiló füvet hagyott el ez a szórakozott biciklis, a rendőrök is keresik (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.10.04. 12:36
Ezt a biciklis, ismeretlen férfit keresik az újbudai rendőrök
Fotó: police.hu
A férfi egy parkoló autónak ütközött, aztán némileg megzavarodva jó adag marihuánát felejtett a földön.
Videófelvétel készült arról az ismeretlen férfiről, aki szeptember 27-én éjjel biciklijével egy parkoló autónak rohant a Ménesi úton. Az ismeretlen zavartan elutasította a járókelők segítségnyújtását, aztán tovább kerekezett – a földön pedig egy műanyag dobozt felejtett, benne 250 gramm marihuánával. 
A doboz megtalálói értesítették a rendőröket, az újbudai rendőrkapitányság pedig kábítószer birtoklása vétség gyanújával indított eljárást, ismeretlen tettes ellen -írja a police.hu.   Hogy a biciklist megtalálják, körözést adtak ki: kérik, hogy aki tud a felvételen szereplő férfi hollétéről vagy az ügy részleteiről, az akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. 

Várpalotai hintabaleset: két budapesti férfit gyanúsít a rendőrség

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.10.04. 11:36

Fotó: police.hu
A nyomozás lezárása után az ügy iratait átadták az ügyészségnek.
Egy 67 és egy 64 éves budapesti férfit gyanúsít a rendőrség a várpalotai hintabaleset ügyében – írja a police.hu. A rendőrség közleményében felidézi: még 2017. szeptemberében, a Várpalotai Napok rendezvényen az egyik hinta működés közben meghibásodott és eltört. Két ember a földre zuhant, közülük egy fiatal súlyos, életveszélyes, míg a másik fiú súlyos sérüléseket szenvedett. További három személy könnyebben megsérült. A rendőrség szakértők bevonásával, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség gyanúja miatt folytatott nyomozást. Az eljárás során a nyomozók egy 67 éves és egy 64 éves budapesti férfit hallgattak ki gyanúsítottként. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Két emberen hajtott át egy teherautó Kisbágyonban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.10.04. 10:10
Képünk illusztráció
Fotó: Cseke Csilla / MTI
Valószínűleg szerelhették a tizenkét tonnás járművet, amikor az váratlanul megindult.
Két embert gázolt el egy elgurult kisteherautó péntek reggel a Nógrád megyei Kisbágyonban; a balesethez mentőhelikopter érkezett, az utat lezárták – írja az MTI, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság hivatalvezetőjét idézve.
Lapunk is elérte a hivatalvezetőt, Szeles Pétert, aki elmondta, a baleset a település szélén történt; a két áldozat valószínűleg szerelte a 12,5 tonnás kisteherautót, a jármű alatt feküdtek, amikor az gurulni kezdett, és áthajtva rajtuk egy árokba csúszott. A két sérültet információink szerint mentőhelikopter vitte el. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták,.