Előfizetés

Több ember is rosszul lett Rákospalotán a szén-monoxidtól, három gyereket kórházba szállítottak

MTI
Publikálás dátuma
2021.01.17. 13:08
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A családi házban lekapcsolták a gázkészüléket a rendszerről, a lakókat kórházba szállították.
Többen rosszul lettek vasárnap egy családi házban, a 15. kerületi Vécsey Károly utcában, a tűzoltók magas szén-monoxid-koncentrációt mértek az épületben – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Kisdi Máté tájékoztatása szerint az épülethez kiérkeztek a gázszolgáltató munkatársai, akik lekapcsolták a gázkészüléket a rendszerről. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője közölte: a helyszíni ellátást követően egy 12 éves lányt, valamint egy 3 éves és egy 15 éves fiút szállítottak kórházba enyhébb szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt.

Tolatás közben halálra gázolt egy gyalogost egy mosonmagyaróvári férfi

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.01.17. 12:42
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az alkoholteszter pozitív értéket mutatott.
Halálos baleset történt Mosonmagyaróváron, a Flesch Károly utcában vasárnap délelőtt – írja a police.hu. Egy 46 éves helybéli férfi – egy parkolóhelyre történő beállás során – hátramenet közben személygépkocsijával elsodorta az út szélén közlekedő gyalogost, aki a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt a rendőrök további mintavételre előállították.

Jogosítvány nélkül menekült a rendőrök elől a tizenöt éves ámokfutó

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.01.17. 09:30
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A rendőrök üldözte kiskorút egy trafik fala állította meg, kevésen múlott, hogy nem történt tragédia.
Csaknem három kilométeren át menekült a rendőrök elől egy autóval és a benne ülő 17 éves lánnyal  szombatra virradóra az a 15 éves fiú, aki nemcsak a kijárási tilalmat szegte meg, de az autót is jogosítvány nélkül vezette – derült ki az RTL Híradó szombati adásából. A rendőrök Kőbányán akarták igazoltatni, de a fiatal sofőr a gázra lépett, majd Zuglóban, az Örs vezér terén egy trafikba csapódott. Az üzletben ülő éjszakai őr alig egy méterre volt a becsapódás helyétől, de szerencsére sem neki, sem az ámokfutó fiataloknak nem esett komolyabb bajuk.
A fiú ellen, akinek alkohol- és drogtesztje is negatív lett, közúti közlekedési szabályok megsértése, valamint engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult. A kijárási tilalom megszegéséért őt és az utasát is egyaránt felelősségre vonják.