Előző
Következő
új cikk

Belföld

Annyira kínos volt már - Felújítják a kórház nővérszállását (fotók)

nepszava.hu|2017. júl 17. 14:44
[A+ A-]

Láng Zsolt a II. kerület polgármestere, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Hanusz Ákos, a Szent János Kórház műszaki osztályának vezetője a kórház felújítás alatt álló nővérszállójában 2017. július 17-én.

A Szent János kórházról legutóbb ( márciusban ) akkor írtunk, amikor a Magyar Nemzet információi alapján hírül adtuk: komoly bajok vannak az intézményben, egyebek mellett az utóbbi három hónapban négy rezidens mondott fel a kórház sebészeti osztályán, mert állításuk szerint nem operálhattak eleget, és a műtétek nagy részét a hálapénz miatt a főorvosok végezték. A felmondások indokai között szerepeltek még a kórházban uralkodó áldatlan állapotok, a sokak által tapasztalt és emlegetett feudális viszonyrendszerek, valamint az alacsony bérezés. Ami az "áldatlan állapotokat" illeti, az MTI által most közreadott örömhírhez ( Felújítják a Szent János Kórház nővérszállóját ) mellékelt fotókon az látszik, valóban az utolsó utáni pillanatban láthattak neki a rehabilitációnak, a helyzet annyira kínos volt már. A távirati iroda közlése szerint a nővérszálló 130 millió forint uniós és 350 millió forint kormányzati támogatásból újul meg. 

 Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Pokorni Zoltán, a XII. kerület polgármestere  a "bejáráson"

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Szent János Kórház felújítás alatt álló nővérszállójánál tartott sajtótájékoztatón

Lájkoljon minket a Facebook-on is!