Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Állandó gondozó vigyázza Törőcsik Marit, aki látogatókat sem fogad

nepszava.hu|2017. szept 4. 08:07
[A+ A-]

1964 - Törőcsik Mari a Művelődésügyi Minisztériumban, művészeti díjak átadó ünnepségén (részlet) - Fortepan/Hunyady József

A szombathelyi kórházban ápolják Törőcsik Marit, aki a Blikk információnk szerint még mindig étvágytalan, alig eszik, de pár nap múlva hazatérhet velemi otthonába. A 81 éves színésznő mellé a család fogadott fel egy gondozónőt. 

Egy fiatal hölgyet kért fel, aki ott van Marival mindig. Boltba megy neki, intézi a dolgait, és sokat ül az ágya mellett, beszélget vele, biztatja, figyel rá.

Törőcsik Mari 2015-ben filmforgatáson - Fotó: Népszava/Vajda József

Törőcsik Mari 2015-ben filmforgatáson - Fotó: Népszava/Vajda József

 

Még mindig nem látogathatja senki, egyedül volt férje, Bodrogi Gyula neve van leadva a portán. A telefonja is állandóan ki van kapcsolva, ezt még az orvosai utasítására tette, nem szabad őt felzaklatni. Egész nap a szobájában van, jót tesz neki, hogy van társasága, van kihez szólnia, ha beszélgetni szeretne valakivel - mondta a Blikknek a család ismerőse, aki arról is beszélt, hogy Törőcsik Mari, noha ésszel fel tudja mérni, hogy milyen fontos lenne enni a felerősödéséhez, de miután nincs étvágya, ez nagyon nehezen megy neki. 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!