Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Demcsák távozásával milliókat bukhatott az ATV

nepszava.hu|2017. szept 22. 08:49
[A+ A-]

Forrás: Youtube/ATV

Idén több százmilliót költött az ATV  az őszi műsoraik indulása előtt reklámra - írja a Bors, hivatalos adatok híján "iparági pletykákra" alapozva. Ha százmilliót nem is buktak Demcsák Zsuzsa miatt, a műsorvezető képével hirdetett Egyenes beszéd című műsor plakátjait még az ominózus Szanyi Tiborral készített interjú előtt kihelyezték országszerte, így - még ha pontosan nem is tudni, mennyit - több milliót biztosan bukott a csatorna.

Óriásplakátokkal és egyéb, komoly reklámanyagokkal hirdette őszi műsorait az ATV, többek között Demcskák Zsuzsa Egyenes Beszéd, valamint a Start című műsorát is, amikről szerda óta lehet tudni, hogy végül nem kerülnek adásba, miután szerdán Demcsák és a csatorna közös megegyezéssel felbontották a szerződésüket - ezt maga a műsorvezető jelentette be Facebook-oldalán, "kóros fáradtságra" hivatkozva. A bejegyzés mellé egy a helyzethez túl vidám fotót is posztolt Németh Szilárddal, az ATV vezérigazgatójával:

- A hivatalos kommunikáció szerint közös megegyezéssel zárult az ügy, de szerintem ebben az országban, akinek már valaha szűnt meg munkahelye, az tudja, hogy ez az esetek 99 százalékában azt jelenti, hogy „ki vagy rúgva, de legyen esélyed új állást találni” – nyilatkozta a Borsnak egy tévés jogász, aki nem zárta ki azt sem, hogy valóban létrejött egy közös megegyezés, de véleménye szerint ritkán zökkenőmentes egy ilyen elválás.

A bulvárlap azt is írja, hogy a közös megegyezéssel azért is jól járt Demcsák, mert ha ő mond fel, szándékos károkozásért perelhette volna a csatorna. A megszólaló jogász úgy véli, az ATV-nek komoly presztízsveszteséggel és/vagy anyagi kárral járt az ügy. Szerinte a jövőbeli riportalanyok gondolhatják úgy, hogy nem mennek be interjúra, hiszen ebben a tévében dekoncentrált műsorvezetők vannak, akikkel beszélgetve elvész a lényeg a mondandójukból. 

Demcsákot hiába kereste egész nap a Bors, nem tudták elérni, tegnap reggel viszont Sebestyén Balázsék rádióműsorában magyarázta el, hogyan történhetett a múlt pénteki eset, amikor az ATV Startban igen különösen viselkedett, meglehetősen furcsa kérdéseket tett fel Szanyi Tibornak, az MSZP EP-képviselőjének, illetve többször is belegabalyodott a mondanivalójába.

Demcsák szerint a szakítása miatt nem tudott aludni, és az adás előtt egész egyszerűen fáradt volt. "Elképesztő fáradtság van rajtam, évek óta nagyon kóros alvászavarral küzdök, alig alszom 3 órákat. Nem voltam alkoholos befolyás alatt, sem gyógyszerek hatása alatt a Szanyi-interjú alatt. Az egész hét miatt voltam olyan. Azért nem kértem segítséget, mert mindig is azt csináltam, hogy megoldok egyedül mindent. A sminkesek kérdezték, hogy hogyan tüntessék el a kisírt szemem körüli vöröset - csak ők kérdezték, mi van velem" - nyilatkozta a Rádió 1-ben. Arról is beszélt, hogy bár a történtek ellenére hihetetlen sok felkérést kap, sorra utasítja vissza azokat, hogy össze tudja szedni magát. "Nem csak egy rövid időre, hanem teljesen ki szeretnék lépni ebből a mókuskerékből" - fogalmazott a Reggeli Show-ban.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!