Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Gyilkosság Rákoskeresztúron - Elfogták a feltételezett elkövetőt (videó)

nepszava.hu|2018. jan 13. 08:04
[A+ A-]

Helyszínelők az Újlak utcában. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Elfogták a rákoskeresztúri gyilkosság feltételezett elkövetőjét - közölte honlapján  a rendőrség szombat hajnalban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) előző este kapott bejelentést arról, hogy Budapest XVII. kerületében egy Újlak utcai lakóházban ismeretlen elkövető megölt egy nőt. Az áldozat 19 éves volt a tájékoztatás szerint. A feltételezett elkövetőt még péntek éjjel elfogták a rendőrök.

A 24.hu úgy tudja, a 19 éves áldozatot egy tízemeletes panel hatodik emeletén késelte meg 20 éves támadója, az ajtó előtt. A helyszínt rendőrök lepték el, a bent tartózkodók nem hagyhatták el az épületet, azok a lakók pedig, akik a tragédia után értek haza, nem mehettek be a házba. Számukra melegedőbuszt biztosítottak.

Múlt héten a másik gyilkosság miatt helyszíneltek a rendőrök az Újlak utcában. Egy 25 éves támadó lelőtt egy 23 éves fiatalt, aki a helyszínen meghalt. Ezek után a tettes a lakásban tartózkodó 21 éves lánnyal – a volt barátnőjével – kiment az utcára, és ismét elsütötte a fegyverét. A nőt és a támadót a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol mindketten belehaltak a sérüléseikbe.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!