Előző
Következő
új cikk

Belföld

Tócsa átúszással jelezte, az önkormányzatnak ideje aszfaltozni (videó)

nepszava.hu|2018. jún 13. 07:39
[A+ A-]

Illusztráció: Shutterstock

Sajátos extrém sporttal hívta fel egy keceli fiatalember az önkormányzat figyelmét arra, hogy milyen kritikán aluli állapotban van az utcájuk egy eső után - írja az atv.hu. Átúszta a házuk előtti utca helyén álló tócsát, melyről videó is készült. A kérvények helyetti szatirikus akció segített, már dolgoznak az utca rendbehozásán.

A fiú szombaton, a családi ebéd közben döntött úgy, hogy kérvények írogatása helyett inkább leússza a 15 méteres távot a kapujuktól az aktuális pocsolya végéig. Az akcióval arra akarta felhívni az önkormányzat figyelmét, hogy az igeretek után ideje érdemben is tenni valamit a városka aszfaltozatlan útjaiért.

Három nappal az után, hogy a sajátos sportteljesítményről készült videó elérte az egymilliós megtekintést az interneten, dolgozni kezdett az önkormányzat gépe a keceli utcában - bár egyelőre csak elsimítják a gödröket.

Kecelen a városközponttól pár száz méterre is találni olyan földutakat, amelyek a nagyobb zivatarok idején járhatatlanok a sártól és a tócsáktól. Az úton dolgozó munkások azt mondták: még évekbe is telhet, hogy szilárd burkolat kerülhessen a városka összes utcájára.

A polgármester nem akart megszólalni a témában. Az ATV értesülései szerint az önkormányzat tisztában van a problémával.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!