2020. február 24.

Kényszerszünet gyűlöletkeltés miatt

Megdicsérte a Német Labdarúgó-szövetség Felix Brych játékvezetőt, amiért a bíró megállította a játékot, amikor gyűlöletkeltő plakát került a lelátóra.

2020. február 23.

Rebrov: Nem vagyunk győzőautomaták

Sima 3-0-ás vereséget szenvedett Mezőkövesden a listavezető FTC a labdarúgó NB I. 22. fordulójában, amely ennek ellenére továbbra is magabiztosan első.

2020. február 21.

Több volt ebben a meccsben: nem jutottak tovább a Ferencváros női kézisei

Nagy csatában 27-24-re kikapott az FTC női kézilabdacsapata a CSM Bucuresti otthonában a Bajnokok Ligája középdöntőjében és nem jutott tovább a negyeddöntőbe.

Taokáosz az amatőr futballban

Decemberben kellett volna megjelennie a kormányhatározatnak az amatőr labdarúgócsapatok tao-támogatásáról, ám ez elmaradt, a pályázási határidő a klubok részére…

2020. február 19.
2020. február 17.

A többi szurkoló zavarta el a lelátóról a rasszista nézőt

A drukker majomhangot utánozva provokálta a Würzburg színes bőrű labdarúgóját.

2020. február 15.

Megvezették az MLSZ elnökét

Munkatársaitól téves információkat kap és ezért nem egyszer kerül kellemetlen helyzetbe Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség irányítója.

2020. február 14.

Olimpiai ezüstérmes is gratulált – Bízik a pekingi kvóta megszerzésében Vörös Virág

Az egyetlen nemzetközileg is jegyzett magyar síugrónőnek rövid távon a legjobb húsz közé jutás a célja.

2020. február 12.

Hajszálon múlt a Veszprém sikere

A Telekom Veszprém 29-28-ra kikapott a THW Kiel vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében.

2020. február 09.

A Fehérvár nyerte a „rangadót”

Alig több mint kétezer néző volt kíváncsi a labdarúgó NB I hétvégi fordulójában a második és harmadik helyezett egymás elleni mérkőzésére.

2020. február 08.

Richter Attila ment, a káosz maradt a sportágon belül

Pénteken vált hivatalossá, hogy lemondott a Magyar Tenisz Szövetség főtitkára, aki vállalta az erkölcsi felelősséget az elmaradt budapesti WTA-tornáért.

2020. február 07.

Tokióban minden lehetséges

A válogatottba tizenöt év szünet után visszahívott Fazekas Máriával a soraiban a magyar női asztaliteniszcsapat a sportág történetében először kiharcolta a…

2020. február 06.

Újabb, több százezer eurós botrány a tenisz szövetségnél

A kormány bőkezűen támogatja a Magyar Tenisz Szövetséget, az áprilisi nemzetközi férfi torna több százezer eurós jogdíját is vállalta. A pénzt bő négy hónapja…

2020. február 05.

Jó koncepció kell és türelem - interjú Nagy Miklóssal

Nem ígér azonnali feljutást a szurkolóknak, de munkatársaival mindent megtesz érte a tavaszi szezonban Nagy Miklós, a Vasas felnőtt labdarúgócsapatának új…

2020. február 02.
2020. január 30.

Erkölcsi kötelesség a harc az antiszemitizmus ellen

A Borussia Dortmund labdarúgócsapatának vezetője is részt vett a múlt héten Jeruzsálemben a Holokauszt Világfórumon, megtiszteltetésnek vette a meghívást.

Világcsúcshoz háborús filmek: különös módon törte meg a monotonitást az új rekorder

Csécsei Zoltánnál senki sem tett meg nagyobb távot a világon 24 óra alatt a futópadon.

2020. január 27.
2020. január 25.

Csak másfél millió az alapbér

Karcos hangvételű közleményben utasította vissza a labdarúgó-szövetség a magyar sajtó szerintük hangulatkeltő cikkeit, amelyek az NB I-es fizetések túlzó voltáról…

2020. január 23.

Megint nem sikerült: egy góllal maradt alul Bíró Attila csapata

Egy góllal, 11-10-re kikapott a magyar női vízilabda-válogatott az elődöntőben Spanyolországtól a budapesti Európa-bajnokságon.

2020. január 22.

Futballfényűzés közpénzből

A közpénzből működtetett labdarúgó NB I-ben a játékosok havi átlagfizetése 3,3 millió forint, ez pont a tízszerese annak az összegnek, amit átlagosan a magyar…

2020. január 19.

Két góllal álmodott a Dortmund újonca

Huszonhárom perc alatt háromszor talált a kapuba Erling Haaland, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának tizenkilenc éves újonca.

2020. január 16.

Férfi kézi: erre senki sem számított

A férfi kézilabda Európa-bajnokság egyik legnagyobb meglepetését – a dánok és franciák kiesése mellett – okozta a magyar válogatott a csoportkör megnyerésével.

Egy WC München legrégebbi tárgya

Az egyik metróállomás építése előtt régészek találták meg azt az 1260-ból származó latrinát, amely a bajor főváros legrégebbi emléke.

Hosszú utolérheti Egerszegit

Hetedik alkalommal lehet idén a legjobb női sportoló az úszóklasszis, Hosszú Katinka, ennyiszer korábban csak Egerszegi Krisztina végzett az élen.

2020. január 14.

Vízilabda: Győzelemre hangolva

Négy-öt egyforma erősségű válogatott is van az Eb-mezőnyben, de a Duna Arénában az aranyérmet akarja megnyerni a magyar férfi vízilabda-válogatott.

2020. január 09.

Érmet akar szerezni a női vízilabda-válogatott a budapesti Eb-n

Erősebb lett a magyar női vízilabda-válogatott, ezért a legutóbbi két világverseny negyedik helye után éremszerzés a cél a budapesti Európa-bajnokságon.

2020. január 07.

Aján pályafutása és a gyanúsítások

Az elmúlt huszonhat évben időről időre komoly vádakat fogalmaztak meg Aján Tamással, a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség elnökével szemben.