2018.09.12

Horn felrúgta a dogmákat

Nemcsak Magyarország, hanem Európa kiemelkedő politikusává vált – jelentette ki a Horn Gyuláról szóló emlékkonferencián Tóth Bertalan szocialista pártelnök.

Nemzetiséggé válnának az oroszok, de lehet, hogy nem teljesítik a kérést

Lapunk információi szerint a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) nem támogatja, hogy a parlament nemzetiségi státuszt adjon az oroszoknak.

2018.09.07

Köves Slomóéknak adják a Sorsok Házát, jövőre nyílik

Három éve üresen áll a Józsefvárosi pályaudvaron létrehozott holokausztmúzeum, mert viták voltak arról, mit és hogyan mutassanak be. Még kétmilliárdot költenek rá, de jövőre megnyílhat.

2018.08.28

Nem sírnak a Jobbik után és mindjárt akcióba lendülnek

Személy szerint én kifejezetten örülök annak, hogy nem leszünk egy szövetségben a Jobbikkal – mondta lapunknak egy név nélkül nyilatkozó momentumos politikus, aki képviselőjelöltként indult a parlamenti választáson.

2018.08.25

Belülről támadna a Mi Hazánk

Az időközi önkormányzati választásokra egyelőre nem készül, de a jövő tavaszi EP-választáson mindenképpen indul a volt jobbikosokból alakult Mi Hazánk Mozgalom.

2018.08.23

Közös gyászünnep az áldozatoknak

A diktatúra, akár vörös, akár zöld, az diktatúra – hangsúlyozta M.

2018.08.14

Népszavazást tartanának az Uniós tagságról

A Mi Hazánk Mozgalom emellett referendumot akar a halálbüntetés visszaállításáról is.

2018.08.09

Iványi Gábor visszavágott Semjénnek

Minden alapot nélkülöző közönséges sértegetés – a lelkész így minősítette KDNP-s miniszterelnök-helyettes kijelentését, amely egyházát visszaélésekkel hozta összefüggésbe.

2018.07.12

Kivár a Mi Hazánk

Ahol hit van, ott pénz is van – jelentette ki Toroczkai László az ásotthalmi zászlóbontó gyűlésen, amikor volt jobbikosok a vezetésével megalakították Mi Hazánk Mozgalom elnevezésű pártjukat.

2018.07.11

Kommunikációs viharban a Jobbik

Nem tartozunk sem a múlt évi, sem pedig az idei plakátkampányból kifolyólag cégeknek – hangsúlyozta lapunknak Schön Péter, a Jobbik gazdasági igazgatója.

2018.07.08

Pride után: garázdaság, önkényuralmi jelkép, rendzavarás

A felvonulás után a rendőrök több tiltakozót előállítottak és feljelentettek.

2018.07.03

Arcot adni a gyermekáldozatoknak

Egy európai nemzet sem feledkezhet meg a halottairól – a Saul fia című film alkotói ezzel a mottóval indították el a Saul Gyermekei Emlékprogramot, amelynek célja, hogy összegyűjtse a holokauszt során megölt magyar állampolgárságú gyermekáldozatok nevét, méltóképpen örökítse meg sorsukat a nemzeti és európai emlékezet számára.

2018.06.28

Fordulat Hajdúhadházon

Egyre kacifántosabbá válik az uniós támogatásból épült hajdúhadházi játszótér ügye.

2018.06.26

Fizetős játszótérről nyilatkozott, elvitték a rendőrök

Bilincsben vittek el egy hajdúhadházi roma politikust, aki arról beszélt, hogy továbbra is fizetni kell az uniós pénzből épült játszótér használatáért – állítják jogvédők.

2018.06.22

Szávay: A Jobbik nem kötött alkut a Fidesszel

A Jobbik a saját nézete szerint egyszerűen csak nem volt hajlandó belesétálni abba a kommunikációs csapdába, amit a kormány próbált állítani.

2018.06.19

Orbán: A kommunizmus valódi arcát Gulágnak hívják

Orbán Viktor kormányfő avatta fel a szovjet megszállás áldozatainak emlékművét. A fekete obeliszket eredetileg az V

2018.06.12

Kezdődik a kordonmizéria

A Budapest Pride felvonulás szervezői azt szeretnék, ha idén bárki bárhol csatlakozhatna, menet közben egyáltalán nem lennének kordonok – mondta lapunknak Karlik Cintia, a rendezvény szóvivője.

Veszélyben Nagy Imre szobra

A Jobbikot is beleértve az összes ellenzéki pártot tiltakozásra kéri a Demokratikus Koalíció – nyilatkozta lapunknak Rónai Sándor, a DK szóvivője. A DK szeretné megakadályozni, hogy Nagy Imre szobrát eltávolítsák a Vértanúk teréről

2018.06.11

Feloszlatások és kilépések – Recseg a Jobbik

A tisztújításnál, majd az azt követő eseményeknél nálam is betelt a pohár – indokolta közösségi oldalán Ferenczi Gábor devecseri polgármester, volt országgyűlési képviselő, miért lép ki a pártból.

Túl sok az áldozat

A családon belüli erőszak áldozataiért szervezett emléksétát negyedik alkalommal tartották meg Budapesten. Kevesen csatlakoztak a szervezőkhöz.

2018.06.08

Dúró Dóra kilép a Jobbikból

Toroczkai László kizárása után Dúró Dóra az erkölcsileg egyetlen helyes lépésnek azt tartja, ha kilép a Jobbikból.

Döntöttek Toroczkairól

Megszületett a döntés: több mint valószínű, hogy Toroczkai Lászlót kizárták a Jobbikból.

2018.06.07

Toroczkai el se ment az etikai bizottsági ülésre

Nem vett részt Toroczkai László az ügyében tartott csütörtök esti etikai bizottsági ülésen. Lapunknak nyilatkozva azzal indokolta távolmaradását, hogy koncepciós eljárás folyik ellene

2018.05.22

Jobbik - Toroczkai új platformot alakít a párton belül

Jobbikos belső platform indítását jelentette be Toroczkai László, a párt vezetősége viszont üzent: alapszabályuk sem engedi a platformépítgetést.

2018.05.15

"Az nem lehet, hogy a Jobbik trófeája is kikerüljön Orbán falára"

A Jobbik nem elveszítette, hanem nem nyerte meg a parlamenti választást – ezt Vona Gábor leköszönő pártelnök mondta a szombati tisztújító kongresszuson.

2018.05.13

Emlékező tömeg az Élet Menetén

A hagyományoknak megfelelően Verő Tamás főrabbi megfújta a kosszarvból készült sófárt. Erre a jelre indult el vasárnap délután a vészkorszak áldozataira emlékező Élet Menete.

2018.05.08

Tüntetők átka: „Legyen bolhás minden fideszes!”

Bár egy órával a hivatalosan meghirdetett kezdés előtt, délután ötkor még kevesen lézengtek a Parlamentnél, a Kossuth térrel összenőtt Vértanúk terénél már beindult a tüntetési nagyüzem.

2018.05.07

„Fideszes, aki nem bont kordont”

Hoztunk meleg ruhát, takarót, szendvicseket és üdítőt.

2018.05.04

Nyelvbotlásból „zsidólistázás”

Megalakult a Jobbik parlamenti képviselőcsoportja, frakcióvezetőnek Gyöngyösi Mártont választották – erősítette meg a Népszava online oldalán szerda este megjelent értesülésünket Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő.

2018.05.03

„Senki nem áll mögöttünk” – jön a Magyar Hang

Leginkább azt szerettük volna, ha sikerül megmenteni a Magyar Nemzetet, de erre már semmilyen esélyt nem látunk – mondta György Zsombor, a választás után megszüntetett napilap volt főszerkesztő-helyettese.

2018.05.02

Korrigált jobbikos néppártosodás

Kialakult a döntő párosítása a Jobbikban: az egyik oldalon Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton, a másikon Toroczkai László és Dúró Dóra.

2018.05.01

Thürmerék nem kérnek az ellenzéki káoszból

„Hegyek között, völgyek között zakatol a vonat, én a legszebb lányok közül téged választalak.

2018.04.30

Dúró Dóra is ringbe száll

Dúró Dóra a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a Jobbik két hét múlva tartandó tisztújító kongresszusán kész Toroczkai László helyetteseként indulni, szemben a Sneider Tamás-Gyöngyösi Márton párossal.

2018.04.28

Jobbik - Első körben Sneiderék győztek

Ahogyan azt megírtuk, a Jobbik szombati kongresszusán a párt alapszabályának módosítása volt napirenden, két hét múlva pedig jön a tisztújítás.

Sneidernek áll a zászló

Az előjelek alapján az a legvalószínűbb, hogy Sneider Tamás pártelnök lesz, Gyöngyösi Márton pedig elnökhelyettes.

2018.04.17

Sneider elmondta, miért kellenek társelnökök a Jobbikban

Társelnöki rendszer bevezetésére készül a Jobbik – jelentette be kedden reggel Z. Kárpát Dániel a Hír TV-ben

2018.04.13

Nem kérnek a régi Jobbikból

Semmilyen problémától nem félek a Jobbikon belül – nyilatkozta a pártelnöki poszt várományosának tartott Sneider Tamás.

2018.04.09

Vona Gábor bejelentette lemondását

A Jobbik célja nem teljesült, nem sikerült kormányváltást elérni. A Fidesz megnyerte a választást – mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke éjszakába nyúló tájékoztatóján

2018.04.07
2018.04.03

Az ő bőrükre megy - Romák tüntettek az ORÖ ellen

Szégyellünk titeket! – üzenték roma értelmiségiek az Országos Roma Önkormányzatnak a szervezet Dohány utcai székházánál tartott demonstráción. A tüntetést több társával egy fiatal roma jogász, Kalányos Zsolt szervezte.