2019. október 14.

Higler és Sajó – Mindennek tekinthettük a vasárnapi meccset, csak felhőtlen gyerekzsúrnak nem

A mérkőzést egyenesben közvetítő televízió stúdiójában is délibábot kergettek: a találkozó elemzése olyan vidámságba torkollt, mintha Hacsek és Sajó-jelenetet…

2019. október 08.
2019. október 01.

Prága a Holdon

Magyar csapatok számára csupán álom a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének elérése, Csehországban kevés légióssal is képesek erre.

2019. szeptember 25.

Ragyogó Ronaldo

A brazil világklasszis volt Pelé mellett a futballtörténelem legzseniálisabb játékosa, aki még sikeresebb lehetett volna, ha elkerülik a sérülések.

2019. szeptember 17.

Szuterénurak

Magyar labdarúgócsapatok számára elérhetetlen távolságra van a Bajnokok Ligája csoportköre.

2019. szeptember 11.

Semmivel sincs előrébb a hazai labdarúgás

Józanul nézve a magyar válogatott még mindig jobban áll Eb-selejtezőcsoportjában, mint ahogyan az a hazai futball általános állapotából következne.

2019. augusztus 27.

Fenyő Miklós: Mindig azt éreztem, hogy divatban vagyok

Augusztus utolsó napján a Szigeten valószínűleg megint ragyognak a csillagok. S felragyog Fenyő Miklós is, aki ott hazai pályán játszik.

2019. augusztus 26.

Süduva, süduma

Megvédte játékosait Kubatov Gábor, az FTC elnöke a Süduva elleni labdarúgó El-selejtező után. A gyatrán játszó ferencvárosiak azóta 4-1-re kikaptak Felcsúton is.

2019. augusztus 21.

Országos takarékfutball

A sportágba nyolc éve áramló állami milliárdok ellenére csak szövegben lépett előre a magyar futball, a pályán mutatott teljesítmény semmit sem változott.

2019. augusztus 14.

Kamu és gyémánt

Rengetegen szeretik, nagyon sokan nem kedvelik, de abban minden futballrajongó egyetért, hogy Neymar a sportág történetének egyik legkiválóbb játékosa.

2019. augusztus 03.

Vaduz Liliputban – Az Európa-liga nem osztja meg a figyelmet, lehet töretlenül fókuszálni a bajnokságra

Az európai kupasokk után szombaton kezdődik a labdarúgó NB I 2019/2020-as idénye, az FTC meccsének elhalasztása miatt öt találkozóval.

2019. július 31.

Elhibázott tizenegyes

Alig valósult meg valami a magyar szövetség (MLSZ) 2011-ben elkészített, a hazai labdarúgás jövőjét tíz évre meghatározó programból.

2019. július 23.

Négy emelet boldogság

Mindegyik magyar csapat sikerrel vette az európai labdarúgókupák első selejtezőkörét, igaz, ehhez nagyon mélyre kellett menni.

2019. július 09.

Megint kiállították az argentin bizonyítványt

Immár huszonhat éve nem nyert felnőtt tornát az argentin labdarúgó-válogatott, amely az idei Copa Américán a hisztijével keltett feltűnést.

2019. július 02.

Copa: horpaszt a háló

Kevés gól, alacsony színvonalú mérkőzések jellemzik a dél-amerikai labdarúgó kontinenstornát, amely régebben szórakoztató, látványos mérkőzései miatt volt…

2019. június 18.

A pázsiton is: keresd a nőt!

Az iramot tekintve nem, de színvonalban és a nézők érdeklődésében egyre közelebb kerül a hölgyek futballja a férfiakéhoz.

2019. június 05.

Kötöttfogású birkózás

A finálé keserves kulcsfigurája megint a bíró volt, egyéb jelentős nyomot nem hagyott maga után a Tottenham-Liverpool csatája Bakuban a klubfutball csúcseseményén.

2019. május 29.

Dupla sok cukorral

A Bundesliga színvonalát kritizálta a Der Spiegel című hetilap, mely szerint a Bayern München elavult játékkal, idős kerettel lett ismét első és nagy gondban van a…

2019. május 21.

Százforintos bajnokság

Vasárnap befejeződött az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, melyet a néhány évtizeddel ezelőtti hatalmas érdeklődéshez képest teljes közöny kísért.

2019. május 16.

Behozhatatlannak tűnik a Premier League előnye

Az angol futball jelentős előnyre tett szert Európával szemben, a különbség egyelőre behozhatatlannak tűnik.

2019. április 24.

Álom a tavasz a magyaroknak az európai klubtornán

Negyvenöt éve az Újpest elődöntőt játszott a labdarúgó Bajnokcsapatok Európa Kupájában (BL elődje), azóta egyszer sem élték meg a tavaszt a magyar klubok ebben a…

2019. április 16.

Veszített a sportszerűség

Betegséghullám miatt elhalasztotta volna a Haladás elleni élvonalbeli bajnokiját az MTK labdarúgócsapata, amihez érthetetlen módon a szombathelyiek és a szövetség sem…

2019. április 05.

Tavaszi pangás

Hiába nyert a magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re a világbajnoki ezüstérmes Horvátország ellen, a hazai bajnokság továbbra is nagyon kevés szurkolót érdekel.

2019. március 27.

A horvát kertben Pesten

Nagyon kellemes meglepetést szerzett a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki ezüstérmes horvátok legyőzésével, a sikernek nem volt semmi előjele.

2019. március 19.

Nem kellene csütörtököt mondani Nagyszombaton

Csányi Sándor MLSZ-elnök biztos magyar Eb-részvételről beszélt a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságon, amikor kiderült, hogy Budapest is rendezhet meccset. A…

2019. március 12.

Könyökön a labda és a videó(bíró)

A téves és vitatható ítéletek kiszűrése érdekében vezették be a labdarúgásban is a videóbírót. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, egyáltalán nem csökkent a…

2019. március 05.

Hegyi Iván: Diósgyőri kirakati babaruha

Megalázó 7-0-s vereséget szenvedett a Diósgyőr az FTC-től a labdarúgó NB I-ben, mégis van borsodi játékos, aki úgy vélte, ezen az úton kell menni tovább.

2019. március 03.

Búcsú Koós Jánostól

Nyolcvanegy éves korában, rövid betegség után elhunyt Koós János, a valaha volt legnépszerűbb magyar táncdalénekesek egyike.

2019. február 26.

Kézzel-lábbal egyformán

Továbbjutást vizionáltak a férfi kosárlabdázók a világbajnoki selejtezőcsoportból, ám kínos vereség lett a sorsdöntő találkozó vége. Merész álmok…

2019. február 19.

Hegyi Iván: Tohonya kettő

Ötvenhat évvel ezelőtt sokkal jobb volt a magyar labdarúgás, mégis többet kritizálták a futballistákat, mint napjainkban, amikor a gyakran értékelhető produkciókról…