2020. július 09.

Ahogy be, úgy ki is pattanhat a kosárból a szövetségi kapitány

Három hét múlva lejár a felmondási ideje Ivkovics Sztojannak, egyelőre nincs hír a folytatásról.

2020. június 25.
2020. június 24.

Szabó Bence elindul a vívóelnöki posztért

Újabb sportágban lesz választási lehetőség egy aktív politikus vagy egy sportági ikon között, miután a kétszeres olimpiai bajnok Szabó Bence kihívta a regnáló…

2020. június 20.
2020. június 11.

„Vitray szerint kültelki volt a hanghordozásom”

Visszavonul a képernyős jelenléttől Kaplár F. József, a hazai televíziózás egyik emblematikus alakja, aki ötven évvel ezelőtt szerepelt először a tv-ben.

2020. május 29.

Giga kézilabdacsarnok 100 milliárdért

Magyarország jelenleg épülő legnagyobb sportberuházása 99,97 milliárdba kerül, ha az építő csúszik, naponta 400 milliós kötbért kell fizetnie.

2020. május 25.

Kézis fúzió: tinikkel az NB I-ben

Vállalja az NB I-es tagságot a boglári akadémia növendékeiből álló női csapat, hasonló még soha nem fordult elő a sportág történetében.

2020. május 11.

Berobogott a Hajdú Expressz

Pontosan 25 éve nyert KEK-et a Dunaferr, néhány nappal később pedig EHF-kupát a Debrecen: a női kézilabdázás legendás hetére emlékezünk.

2020. május 06.

Kohász-fohász: 25 éves a KEK-győzelem

Először indult 1995-ben nemzetközi Kupában a Dunaújváros női kézilabda-csapata, és rögtön letarolta a sportágat: a siker meghatározta a női vonal fél évtizedét.

2020. április 29.

Csernus: szóból ért a magyar

A vírus okozta bezártság és tétlenség megviseli a szigorú beosztás szerint élő élsportolókat, akik gyakran segítségre szorulnak.

2020. április 17.

Jégre tették a hazai hokit

Kanadában több fedett csarnok volt, mint Magyarországon játékos, mégis egy osztályban játszhattak: 12 éve jutott az A csoportba a válogatott.

2020. április 11.

Köves végig reménykedett a háború lezárásában Fucsoviccsal

A mélypontról majdnem másfél év alatt jutott el a hazai teniszsport a jelenlegi állapotig, amikor a felek újra beszélnek egymással, és már részsikereket is…

2020. április 01.

A járvány kikényszeríti, amit az MLSZ nem tudott elérni

Elkerülhetetlen a profi sportolói szerződések felülírása, hiszen a bajnokságok leállása miatt csak idő kérdése a szponzorok visszalépése, és ilyen vészterhes…

2020. március 28.

Pofon helyett jó szó kellene

A megaláztatás és a lelki terror ugyanúgy az élet része a sportban, ahogy az a művészvilágban vagy a színházi életben sem ismeretlen magatartásforma.

2020. március 25.

Folytathatják, de akár vége is lehet a bajnokságoknak

A két legnagyobb figyelemmel kísért bajnokságban várakozó állásponton vannak a sportági vezetők, ám lassan határozni kell: folytatják vagy berekesztik a küzdelmeket?

2020. március 23.

Kicsit hamis a Bach-szonáta

Vagy Thomas Bach nem látja, mi történik a világban, vagy a mögötte álló üzleti körök, amelyek számára valóban végzetes lenne, ha nem folynának be a büdzsébe a…

2020. március 21.

Rég volt, de igaz volt anno a vb-szereplés

Majdnem napra pontosan 35 éve jutott ki a mexikói világbajnokságra a magyar labdarúgó-válogatott, ami azóta sem sikerült semelyik generációnak: Nyilasi Tiborral…

2020. március 16.

„A dominók sorra dőlnek” – A sportvilág egyetlen szelete sem maradhat érintetlenül

A járvány sportgazdaságra gyakorolt hatásairól nincsenek adatok, de az eredeti állapot visszaállítása sokba fog kerülni és sokáig is fog tartani, mondja dr. Muszbek…

2020. március 01.

Sírni csak a győztesért szabad

A hétvégén 92 éves korában elhunyt Székely Éva, olimpiai bajnok úszó, a Nemzet Sportolója, a magyar sport talán legkivételesebb alakja.

2020. február 21.

Lábon lőtte magát a kosárszövetség Ivkovics Sztojan leváltásával

A felek elbeszélnek egymás mellett, ezért a jelenlegi állás szerint a sikerek ellenére is távozik a férfi kosárlabdázók szövetségi kapitánya.

2020. február 20.

Írta, rendezte és a főszerepet játssza: Hosszú Katinka

Ez az én filmem, hadd döntsem el, ki kap szerepet benne – jelentette ki a háromszoros olimpiai bajnok úszó Hosszú Katinka a róla készülő moziról.

2020. január 25.

Csak másfél millió az alapbér

Karcos hangvételű közleményben utasította vissza a labdarúgó-szövetség a magyar sajtó szerintük hangulatkeltő cikkeit, amelyek az NB I-es fizetések túlzó voltáról…

2020. január 22.

Szép volt, jó volt, ennyi volt: nem jutott elődöntőbe a férfi kézi-válogatott

A férfi kézilabda-válogatott nyolc góllal kikapott Portugáliától az Eb-n, így nem jutott az elődöntőbe, és az olimpiai kvótaszerzés is csak elvi, nem reális…

2020. január 21.

Álomgyár Malmöben: folytatódik a férfi kézi Eb

Magyar csapatsportban párját ritkító, hogy egy válogatott sorozatban vesztes helyzetből fordítson és rendre második félidei játékával nyerjen. Mostanáig.

2020. január 20.

Máltai Szeretetszolgálat

Szívós István nem csupán korszakos alakja volt a vízilabdázásnak, hanem intellektuálisan is felmérte sportága helyzetét.

2020. január 04.

NER-mérleg: kevesebb politika, több eredmény

Ahol a hatalom belenyúlt az irányításba, ott ritkábban jönnek a nemzetközi sikerek, de néhányan kivédték a nyomulást.

2019. december 30.

Viktor, a vektor – Visszavonul a BL-döntőn fújó magyar focibíró

Kivételes kraft van honfitársunkban, akit nem tett tönkre, hogy hibája miatt a komplett közeg fújt rá, hanem összeszorított fogakkal visszaküzdötte magát az elitbe.

2019. december 23.

A röplabda prímása

A sport kategóriában dr. Kotsis Attiláné Kincsesy Gabriella, a legendás női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya érdemelte ki az idei Prima Primissima díjat.

2019. december 12.

Európa-liga: csak egy maradhat

Saját veretes történelmét írhatja tovább a Ferencváros, amennyiben nyer a bolgár Ludogorec otthonában, bejut a legjobb 32 csapat közé.

2019. október 30.

Teljes sorcsere: új időszámítás a férfi kosárlabda szakág utánpótlásában

Megelégelte a helyben járást a kosárlabda szövetség, és egy huszárvágással az utánpótlásban dolgozó összes válogatott edzőjét lecserélte.