Illegális bordélyházat számoltak fel Tatán

Illegális bordélyházra csaptak le a rendőrök vasárnap hajnalban, Tatán. Az akció ideje alatt a családi házban tartózkodó három prostituáltat és a bordélyház üzemeltetőjét előállították - értesült a HavariaPress.

Összehangolt akcióban csaptak le vasárnap hajnalban a tatai és a Komárom-Esztergom megyei nyomozók arra a férfire, aki illegális bordélyházat üzemeltetett Tatán. Az akció ideje alatt három prostituált dolgozott a családi házban, akiket az üzemeltetővel együtt előállítottak.

A 45 éves férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett, a rendőröknek elmondta, hogy a nők a szolgáltatásokért kapott pénz egyharmadát fizették ki neki, a vendégek egyéb szórakozásából származó bevételt pedig megfelezték. A férfit őrizetbe vették, ellene bordélyház fenntartásával, vezetésével, anyagi eszköz szolgáltatásával elkövetett prostitúció elősegítése miatt indítottak eljárást.

Szerző
Témák
bordélyház Tata

Tehervonat elé lépett az idős férfi

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt az idős férfit, aki tehervonat elé lépett Rákosszentmihály állomáson - értesült a HavariaPress

A jól működő fény- és félsorompóval ellátott átjáróban lépett tehervonat elé egy 60-70 év körüli férfi hétfőn délelőtt, Rákosszentmihály állomáson. Az idős férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők. A vasúti közlekedésben nincsen fennakadás.

Szerző
Témák
baleset vonat

Gyerek is sérült a hármas karambolban

Négyen - köztük egy gyermek - megsérültek, amikor összeütközött három személyautó Fóton, az Auchan áruház közelében - értesült a HavariaPress.

Összeütközött három személyautó hétfőn reggel, Fóton, az Auchan áruház közelében lévő bekötőútnál. A balesetben négyen sérültek meg, köztük egy gyermek is. A rendőrség félpályás útzár mellett helyszínel.

Szerző
Témák
Fót karambol