Nézegessen cuki és szerelmes Hende Csabát! (videó)

Publikálás dátuma
2015.02.26. 12:12
Forrás: Hende Csaba/Facebook
Akár egy lányregény: az ifjú asszony a keménykezű honvédelmi miniszter alá kerül (figyelem: áthallásos! természetesen munkailag értendő), ám Szajlai Mónika titkárságvezető napjai könnyek között telnek, miután nem tud jól kijönni marcona főnökével. Ámde, jön a fordulat: Ámor nyila.  

És ma már ott tartanak, hogy - a Blikk beszámolója szerint - Hende Csaba honvédelmi miniszter mindennap megkéri kedvese, Szajlai Mónika kezét, rövidesen tán össze is házasodnak. 

Mint korábban a Népszava is - igaz, akkor is a Blikk értesülése alapján - megírta: Hende, az 55 éves miniszter egy nála 17 évvel fiatalabb asszony mellett él át "másodvirágzást", a mutatós hölgy titkárnőből avanzsált a fideszes politikus, a hajdani polgári körök gründolásával elévülhetetlen érdemeket szerző miniszter élettársává.

Forrás: Hende Csaba/Facebook

Forrás: Hende Csaba/Facebook

A lap azt is kiderítette, hogy az akkor még nős Hende Csaba három évvel ezelőtt Párizsban romantikázott titkárnőjével, Szajlai Mónikával.

lásd még: http://nepszava.hu/cikk/1047617-pikans-nougyek-hende-csaba-deutsch-nyomdokain

Hende Csabát a szerelem nem csak ellágyította, de közlékennyé is tette, mesélt a Story magazinnak is szerelmükről, és Mónika azt sem titkolta, hogy a házasság is szóba került már köztük. – Soha nem gondoltam volna, hogy egy 17 évvel idősebb, kopaszodó férfi lesz életem szerelme. De büszkén vállalom, és úgy érzem, ennél jobban nem is alakulhatott volna az életem – jelentette ki a boldog asszony. 

A youtube-ra is felkerült felvételt Körmendi Gábor készítette: 

Szerző