Súlyosan sérült egy nő a frontális karambolban Ózdnál

Súlyosan megsérült egy nő abban a közlekedési balesetben, amely Ózd és Hangony között történt szombaton délután, amikor személyautó ütközött frontálisan egy kisteherautóval - közölte honlapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tájékoztatás szerint a baleset Hangony közelében történt, a személyautó sofőrjét vitték súlyos sérülésekkel kórházba a mentők. A műszaki mentés tart, az utat lezárták a forgalom elől.

Szerző

Gyerek is sérült egy karambolban Nyíregyházánál

etten megsérültek, amikor két személyautó összeütközött a 41-es főút Nyíregyháza és Napkor közötti szakaszán szombat délután - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Dóka Imre tájékoztatása szerint egy gyermek és egy felnőtt sérült meg a balesetben. A műszaki mentés idejére a főutat lezárták.

Szerző

Szörnyethalt a busznak csapódott motoros (fotók)

Publikálás dátuma
2015.10.03. 19:35
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Balesetben meghalt egy motoros szombat délután Budapesten a IV. kerületben - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté ismertetése szerint az Árpád út és a Váci út sarkán ütközött össze egy autóbusz és egy motorkerékpár. Az elsőként kiérkező tűzoltók azonnal megkezdték a motorkerékpáros újraélesztését, aki azonban a helyszínen belehalt sérüléseibe. A forgalom a helyszínelés miatt torlódik a kereszteződésben - tette hozzá.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

 

Szerző