Előfizetés

Elakadt autóval ütközött egy tehervonat

Vasúti átjáróban elakadt autóval ütközött egy tehervonat Pécel és Isaszeg határában - közölte vasárnap hajnalban honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A személyautó vezetőjének és utasainak még az ütközés előtt sikerült kimenekülniük a kocsiból. Sérülésről nincs információ. 

Az eset az Isaszegi úti átjárónál történt. A tehervonat a kocsit átlökte a párhuzamos vágányra. A baleset helyszínére fővárosi tűzoltók érkeztek. A vasúti forgalom egy ideig szünetelt, majd a hajnali órákban ismét megindult.

Eloltották a füzesabonyi csarnoktüzet

Vasárnap hajnalra a tűzoltók eloltották a füzesabonyi csarnoktüzet - tudatta honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A Kerecsendi úton lévő épület hatszáz négyzetméteres részén, főként a tetőszerkezetben tettek kárt a lángok, amelyek nem sokkal szombat éjfél előtt csaptak fel.

A csarnokban kilencen voltak, mindannyian idejében kijutottak az épületből. A tűzoltók Füzesabonyból, Mezőkövesdről, Egerből nagy erőkkel vonultak a helyszínre. A tüzet három vízsugárral oltották, miközben egy negyedikkel a szomszédos épületet hűtötték, nehogy átterjedjenek rá a lángok.

Hajnali kettő órakor a tűzoltók már csak az utómunkálatokat végezték.

Ne vegyen 400 milliós Ferrarit - az is törik (Fotók)

Publikálás dátuma
2015.10.31. 18:55
MTI FOTÓ: Mihádák Zoltán
A Ferrari sofőrje éppen a belváros felé tartott a Váci úton, amikor a kereszteződés előtt megcsúszott és a parkolóban álló autókba csapódott. A kocsit egy Magyarországon élő olasz üzletember vezette - olvasható az RTL Klub honlapján.

A LaFerrari 963 lóerős hibrid szupersportkocsija az utcai sportkocsik közül az, amelyik a leginkább hasonlít a Forma-1-es autókra.