Előfizetés

Halálra gázolt egy embert egy InterCity Budapesten

Halálra gázolt egy embert a Nyugati pályaudvarról Szegedre tartó Feszty InterCity a Városligetnél péntek este - közölte a Mávinform sajtóügyeletese.

A hatósági intézkedések ideje alatt a Városliget elágazás és Kőbánya-teher állomás közötti szakaszon a vonatok csak az egyik vágányt használhatják, 15-20 perces késésekre kell számítani. A gázoló vonattal utazókat egy másik szerelvény viszi tovább Szeged felé.

Kilenc autó ütközött az M3-as autópályán

Kilenc gépjármű ütközött össze az M3-as autópályán Atkár térségében egy ráfutásos balesetben, a Miskolc felé vezető oldalon péntek délután - közölte honlapján a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A balesetben senki nem sérült meg. A helyszínelés idejére a rendőrség félpályás útlezárást rendelt el, ezért torlódásra kell számítani.

Öngyilkos lett egy budapesti rendőr

Eddig tisztázatlan okból öngyilkosságot követett el a VII. kerület egyik rendőre,Sz.György - értesült a Hírpess. 

Szörnyű tragédia  rázta meg a békés Pest megyei települést,Erdőkertest. Az erdőben túrázok egy felakasztott férfit találtak. A portál úgy tudja, először a férfi nagy sebességgel hajtott autójával, majd felborult. Ezt a férfi meg túlélte, sértetlenül szállt ki a kocsiból. Szemtanúk elmondása szerint a baleset után a falu irányába sietett. Néhányan ekkor még látni vélték egy helyi italboltban.

A Hírpress információi szerint a fiatal rendőrtiszt korábban az abonyi kapitányság dolgozója volt, nemrég került a BRFK állományába. A tragédia hátteréről nem árultak el sokat, a vizsgálat jelenlegi is tart.