Vonat gázolt halálra egy nőt Érden

Publikálás dátuma
2019.06.12. 21:08
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az áldozat életét vesztette a helyszínen, az ügyben a rendőrség is vizsgálódik.
Szerda délután négy óra körül elgázolt egy nőt a vonat Érd alsónál, aki életét vesztette. A vonatok egy vágányon közlekedtek a halálos kimenetelű ütközés után – tudta meg az érdmost.hu helyi hírportál.
Hozzáteszik, az Érd FM 101.3 rádió András Tamástól, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől úgy értesült, hogy a gázolásról 16 óra 10 perckor érkezett a bejelentés a hatóságokhoz. Az érdi rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják a baleset körülményeit. 
Szerző

Sniccerrel akart lottózót rabolni, ezt a fiút keresik a rendőrök

Publikálás dátuma
2019.06.12. 18:48
Ezt a fiatal férfit keresik a rendőrök a zuglói rablási kísérlet miatt
Fotó: police.hu
A 19 éves gyanúsított egy zuglói üzletre csapott le, fénykép alapján körözi a rendőrség.
Felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlete miatt keresi a zuglói rendőrkapitányság a 19 éves Cryns Béla Arnoldot, aki gyanújuk szerint kedd reggel tapétavágó késsel próbált meg kirabolni egy lottózót az Erzsébet királyné úton. 
A fekete halásznadrágot és piros trikót viselő fiatal férfi a rendőrség szerint megfenyegette az eladót, és pénzt követelt tőle, az alkalmazottnak azonban időben sikerült megnyomnia a riasztót – a rabló így zsákmány nélkül menekült el. A zuglói rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható Cryns Béla Arnoldot felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén- írja a police.hu.
A Cryns Béla név máshonnan is ismerős lehet: ugyanígy hívják az „Angyalföld rémeként” is ismert, sok év fegyházra ítélt bűnözőt, akivel a Hír TV Riasztás című műsora kétszer is interjút készített.
Szerző

Bicskás nyugdíjas verekedett egy érdi pékségben

Publikálás dátuma
2019.06.12. 14:53
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A 75 éves férfi az utcán, majd a boltban is dulakodott haragosával, végül rendőrök jöttek érte.
Felfegyverkezett garázdasággal gyanúsítják az érdi rendőrök az idős férfit, aki kedd délután, a Bajcsy-Zsilinszky úton keveredett dulakodásba egy járókelővel. A 75 éves gyanúsított ismeretlen okból előbb késsel fenyegette meg a sértettet, majd követte őt egy pékségbe, ahol dulakodni is kezdett vele.
A megtépett, szakadt ruhájú sértett értesítette a rendőrséget, a járőrök pedig a helyszíntől nem messze el is fogták az idős agresszort. A kapitányságon kihallgatott férfi ellen eljárás indult, írja a police.hu.
Szerző