Busz és kisteherautó karambolozott Mórnál, tizenhat ember megsérült

Publikálás dátuma
2019.09.04. 07:20

Fotó: Police.hu
A baleset a 81-es főúton történt. A kisteherautó sofőrje beszorult a járműbe.
Egy busz és egy kisteherautó ütközött szerda hajnalban, 5 óra 30 perc körül a 81-es főúton, Mór térségében. A balesetben többen megsérültek – írja a police.hu. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében lezárták. A forgalmat Mór városa felé terelik, így a teljes útlezárást arra lehet kikerülni. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel közölte: a baleset következtében a munkásokat szállító buszon utazók közül hárman súlyosan, tizenhárman könnyebben megsérültek. A kisteherautó sofőrje beszorult a járműbe, őt a tűzoltók szabadítják ki a roncsból, az állapota egyelőre nem ismert.
Szerző
Témák
baleset Mór
Frissítve: 2019.09.04. 14:39

Halálos baleset – Frontálisan ütközött két autó Nyíregyháza közelében

Publikálás dátuma
2019.09.04. 07:14
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A balesetben egy ember életét vesztette, a mentők három sérültet kórházba vittek.
Frontálisan összeütközött két autó kedd éjszaka Nyíregyháza és Nagykálló között. Az egyik gépkocsi az ütközés után kigyulladt, a járműben egy holttestet találtak. A másik autóból a mentők három sérültet kórházba vittek – írja a police.hu. A rendőrség a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett végezte, amit hajnalban, 2 óra 30 perckor befejeztek, így megszűnt a forgalomkorlátozás. A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a Nyíregyházi Rendőrkapitányság.
Szerző

Járókelők orra előtt tört fel egy ékszerboltot Pécsen egy brit állampolgár (videó)

Publikálás dátuma
2019.09.03. 22:03
Mobilfelvétel a pécsi betörőről
Fotó: police.hu
A férfi erővágóval vágta át a biztonsági rácsot, majd a szerszámmal betörte a kirakatot. Eközben többen is elsétáltak mellette.
Egészen elképesztő felvételt közölt kedden a police.hu egy pécsi ékszerbolt feltöréséről: a videón látszik, ahogy ahogy egy edzőcipős, fiatal férfi, mintha mi sem lenne ennél természetesebb, erővágóval töri fel a kirakatot, majd komótosan kipakolja az ott tartott ékszereket. A művelet közben ketten elsétálnak mellette, az egyik járókelő meg is áll, de még a betörőnek áll feljebb, kihívóan megnézi őket. Az esetet azonban harmadik szemtanúként a videó készítője is látta – felvételét pedig később a rendőrök is felhasználták.
Bár a betörőt senki sem tudta vagy merte megállítani, a pécsi rendőrökhöz szinte azonnal bejelentés érkezett a történtekről, ők pedig 10 perccel később elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 28 éves brit állampolgárt. A férfi azt is megmutatta a nyomozóknak, hogy a közelben hova rejtette el a zsákmányolt, 9 millió forintnyi ékszert. Kihallgatásán beismerő vallomást tett; a rendőrök lopás gyanújával indítottak ellene eljárást, és indítványozták letartóztatását. 
Szerző