Kocsijában élvezkedő taxis okozott botrányt Rákospalotán

Publikálás dátuma
2019.09.06. 07:35
Képünk illuisztráció
Fotó: Shutterstock
A szeméremsértő férfit elkergették a felháborodott lakók, de az ügy itt még nem ért véget.
 Szeméremsértés miatt folytat eljárást a fővárosi XV. kerületi rendőrkapitányság egy taxis ellen: a 49 éves B. Attila a gyanú szerint szeptember elsején, a a Csővár utca és a Szántóföld utca sarkánál félreállt autójával, és kiélte vágyait. Az önkielégítő férfit először egy ott lakó nő vette észre, a felháborodott utcabeliek később rá is szóltak, így a taxis inkább elhajtott - írja a police.hu.
 Ennyivel akár le is zárulhatott volna a történet, csakhogy az egyik lakó le is videózta magát szórakoztató gyanúsítottat, a felvételt pedig feltöltötte egy videómegosztó oldalra. A rendőrség már a videó birtokában kezdte meg az adatgyűjtést – meghallgatták a történtek első szemtanúját, és azonosították a feltételezett elkövetőt. Csütörtökön pedig már ki is hallgatták B. Attilát, aki szabadlábon védekezhet az eljárás alatt. 
Szerző

Forgalommal szemben hajtott az M5-ös autópályán egy autós, hárman meghaltak - sokkoló fotók

Publikálás dátuma
2019.09.06. 06:26

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Hárman meghaltak, három ember megsérült, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval az M5-ös autópályán péntekre virradó éjszaka - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.  A baleset Felsőpakony térségében történt. Egy személyautó a forgalommal szemben - Szeged irányába - közlekedett az autópálya főváros felé vezető oldalán, amikor összeütközött egy másik autóval. A Katasztrófavédelem honlapján olvasható, hogy a baleset következtében mindkét autó az árokba került, és mindkettő kigyulladt. Az egyik sérültet a tűzoltók vágták ki a roncsból.      A baleset helyszínelése idejére a rendőrök lezárták az autópálya érintett szakaszát, a forgalmat az ócsai kihajtónál terelik le a sztrádáról.
Szerző
Frissítve: 2019.09.06. 11:19

Öt év után fogtak el egy rablás miatt körözött nőt Budapesten (videó)

Publikálás dátuma
2019.09.05. 21:54
Vezetőszáron kísérik a rablás miatt körözött mándoki nőt
Fotó: police.hu
Az L. C.-ként emlegetett bűnözőnek életveszélyes testi sértés miatt is felelnie kell.
Európa-szerte körözték, végül szerdán Budapesten fogták el a 25 éves, mándoki L. C.-t , akit rablás és életveszélyes testi sértés miatt is kerestek a rendőrök. A nő már öt éve bujkált a hatóságok elől, a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja 2014-ben adott ki elfogatóparancsot ellene.
L. C-t a járőrök a XVIII. kerületi Rendőrkapitányságra vitték, ahol ügyében további eljárás indul majd – írja a police.hu.
Szerző