Magyar Telekom;Baranyi Krisztina;

A Magyar Telekom is szereti a magentát – Megkérték Baranyit, hogy más színnel kampányoljon

„Ígérem, hogy nem fogok internetelőfizetést és telefonokat árulni” – reagált a ferencvárosi ellenzéki jelölt.

Mi a Telekomnál szeretjük a magenta színt, ezzel különböztetjük meg magunkat a versenytársainktól. Van magenta pólónk, cipőnk és minden reklámunk és boltunk magentában úszik. Örülünk, hogy Önnek is tetszik ez a szín, de szerintünk sok kedves ügyfelünk számára megtévesztő lehet, ha Ön is ezt használja a hirdetéseiben. Tudjuk, hogy markáns és jó szín, de kérjük váltson egy másik árnyalatra.

Ez állt abban a levélben, melyet Baranyi Krisztina IX. kerületi ellenzéki polgármesterjelölt kapott a vállalat kommunikációs igazgatójától.

Baranyi erre reagálva a Facebook-oldalán közölte: 

  • ő is szereti a magenta színt,

  • ezzel különbözteti meg magát a politikai versenytársaitól,

  • van magenta cipője, dzsekije, zászlója, matricája és minden kampányanyaga magentában úszik,

  • és örül, hogy a Telekomnak is tetszik ez a szín és vele együtt azt gondolja, hogy ez a markáns és jó szín alkalmas a figyelemfelkeltésre.

Sok kedves választó számára megtévesztő lehetne, hogy a Magyar Telekom is hasonló színt használ mint én, ha indulna a választáson. Mivel azonban a Magyar Telekom nem indul a választáson, én nem kérem őket hogy váltsanak másik színre. Cserébe ígérem, hogy nem fogok internetelőfizetést és telefonokat árulni” – zárta bejegyzését Baranyi Krisztina.