18+;Fülöp-szigetek;önkormányzat;tisztviselő;szex;

2020-08-28 12:58:05

Videókonferencián szexeltek a házas tisztviselők, mindketten lemondtak (videó)

A Fülöp-szigeteki önkormányzati botránynak szinte azonnal lett következménye, a házasságtörő pár lemondott.

Beadta lemondását egy Fülöp-szigeteki önkormányzati vezető, miután egy videokonferenciás meetingen véletlenül minden résztvevő láthatta, ahogy egyik kolléganőjével szexel – közölte helyi sajtóhírek nyomán a 24.hu. A férfi kincstárnoki feladatokat ellátó partnere – akit egyes hírekben titkárnőként is említenek – szintén lemondott posztjáról. Mint írták, mindketten házasok.

A beszámolók szerint Jesus Estil, Dasmariñas város egyik legkisebb önkormányzati egységének kapitánya az előző héten a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos megbeszélésen vett részt, amikor az eset történt. Estil arra várt, hogy elkezdődjön a Zoomon keresztül tartott meeting, de úgy tűnik, türelmetlen voltak, mert várakozás közben a kolléganőjével szexelni kezdett. 

A felvételen látni, ahogy a férfi odamegy a telefonjához, megpróbálja kikapcsolni a kamerát, de valamit elrontott, és a készülék végig közvetítette, ahogy a szoba hátsó felében szeretkeznek.    Az önkormányzatokkal is foglalkozó Fülöp-szigeteki belügyminisztérium csütörtökön bejelentette, hogy vizsgálatot indítottak a „közerkölcsöt sértő” videó miatt.

A közösségi oldalakra is kikerült felvétel országos botrányt okozott,  a városi önkormányzat pedig hivatalosan is bejelentette Estil lemondását, közölve, hogy a férfi mindenkitől elnézést kért az eset miatt.