Előfizetés

Elgázoltak egy kislányt a XXII. kerületben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.06.10. 21:06
Képünk illusztráció
Fotó: Pavel Bogolepov / Népszava
A gyerek egy busz mögül szaladt ki, amikor elütötte egy autó.
Egy kislányt gázoltak el Budapesten, a XXII. kerületben, a Gádor utca 79. szám alatt – közölte a Baleset-Info Facebook-oldalán. Azt írják, hogy a gyerek egy busz mögül szaladt ki, amikor elütötte egy autó. A kislányt egy rendőr élesztette újra, a mentők a helyszínről a kislányt stabil, de életveszélyes állapotban szállították kórházba. (Az Index nyomán.) 

Bomló állattetemetek tartott otthon a kőbányai Zsolt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.06.10. 15:42

Fotó: Shutterstock
A férfi nem adott rá magyarázatot.
Egy kőbányai férfi kocsijában és lakásában is bomló állattetemeket tárolt – számolt be róla a police.hu. A X. kerületi járőrök 2021. június 4-én intézkedtek lakásában, miután állampolgári bejelentést követően a tulajdonos autójából egy kutya bomló teteme került elő. A rendőrök a lakásban további állattetemeket és maradványokat találtak: volt egerészölyv, énekes rigó, vörös mókus és őz is. Ezeket ráadásul még elhullott állapotban is bűncselekmény birtokolni. A 25 éves S. Zsoltot június 9-én lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. Vallomásában a férfi nem adott magyarázatot tettére.   

Ellopta a kerítést és az ajtókat, majd eltüzelte azokat

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.06.10. 12:12

Fotó: police.hu
Hamarosan vádat emelhetnek a csongrádi fiatal ellen, aki komoly kárt tett egy csongrádi ingatlanban.
A rendőrségre még február 15-én érkezett bejelentés arról, hogy egy ingatlan utcafrontra nyíló fakerítésének egyes elemeit, bejárati ajtaját, bejutva a szobaajtókat, továbbá egy mázsa tűzifát ismeretlenek elvittek, s ezzel a tulajdonosnak több tízezer forint kárt okoztak - közölte a police.hu oldalán a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság.     Az elvégzett adatgyűjtés eredményeként a rendőrök rövid időn belül azonosították azt a helybeli fiatalt, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás gyanúja miatt. Az eljárás során a gyanúsított tettét azzal indokolta, hogy tüzelőre volt szüksége, ezért rongálta meg a kerítést, majd tulajdonította el darabjait és az ajtókat. A Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást, az eljárás iratait a nyomozók a napokan vádemeléssel megküldték, az illetékes ügyészségnek.