Balásy Gyula;Nemzeti Kommunikációs Hivatal;tender;

2022-05-06 15:16:00

Balásy Gyula cégei nyertek az 50 milliárdos kormányzati rendezvényszervezési tenderen

A szerződés az állami és a kormányzati cégek várható programjainak lebonyolítása mellett magában foglalja a cateringet, a személyvédelmet és a rendezvényeket beharangozó reklámkampányokat is.

Ismét Balásy Gyula cégei nyertek a Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKOH) 50 milliárdos keretszerződésű rendezvényszervezési tenderén - vette észre a Magyar Hang az uniós közbeszerzési értesítőben. A szerződés az állami és a kormányzati cégek várható programjainak lebonyolítása mellett magában foglalja a cateringet, a személyvédelmet és a rendezvényeket beharangozó reklámkampányokat is.

A Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter felügyelete alá tartozó NKOH december 8-án írta ki az óriáspályázatot, december 23-án délelőtt pedig le is zárták.

A pályázatra két versenyző nevezett, a Moonlight Event Kft. és a Visual Europe Zrt. tandeme és a Roxer Kommunikációs Ügynökség Kft. A Moonlight Event Kft. és a Visual Europe Zrt. is Balásy Gyula kormányközeli médiavállalkozó érdekeltségében áll.

A Rókusfalvy Pál és testvére, Gábor által vezetett, egyébként szintén kormányközeli érdekeltségű Roxer Kommunikációs Ügynökség Kft. ezúttal nem nyert.