Cigaretta és alkohol az élelmiszerszállító kamionban

Publikálás dátuma
2013.10.18. 10:43
THINKSTOCK
1050 doboz cigarettát és 169 liter ismeretlen eredetű alkoholt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a napokban, Nagylaknál, egy bolgár kamionban - értesült a HavariaPress.

Nagylak közelében ellenőriztek egy bolgár kamion a NAV munkatársai a napokban. A jármű a fuvarlevél szerint élelmiszert szállított Angliába. A pénzügyőrök kockázatelemzés alapján a rakomány röntgenes vizsgálata mellett döntöttek. A vizsgálat során 1050 doboz különböző márkájú cigarettát, valamint ásványvizes és műanyag sörös palackokban 169 liter ismeretlen eredetű alkoholt találtak. A pénzügyőrök a közel másfél millió forint értékű cigarettát és az alkoholt lefoglalták, a kamionban utazó két bolgár férfi ellen költségvetési csalás miatt eljárást indítottak.

Szerző

Két gyalogost gázolt egy motoros Budapesten

Két gyalogost gázolt egy motoros csütörtök este Budapest XVIII. kerületében a Nagykőrösi úton, egyikük súlyosan megsérült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint a baleset az Ár és Kelme utca közötti szakaszon történt egyelőre tisztázatlan körülmények között. A helyszíni szemle idejére mindkét irányban lezárták a Nagykőrösi utat.
Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint egy 60 év körüli férfit súlyos, egy 40 év körüli férfit pedig könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.

Szerző

Bűnözők karamboloztak a Savoya parknál

Bűnözők karamboloztak a Szerémi úton, a Savoya parknál csütörtökön délelőtt. Egyikük megsérült, őt a helyszínen elfogták, két társa azonban elmenekült.

Két személyautó és egy kisteherautó karambolozott csütörtökön délelőtt, a főváros XI. kerületében, a Szerémi úton, a Savoya parknál. A balesetet okozó járműben három bűnöző menekült. Egyikük megsérült, őt a rendőrök a helyszínen elfogták, de két társa elfutott. A rendőrség jelenleg helyszínel, a bűnözők autójában nyomokat keresnek.

Szerző