Előfizetés

Bálázógép ölt Tiszacsegén

Bálázógépben halt szörnyet egy férfi a Hajdú-Bihar megyei Tiszacsege határában - értesült a HavariaPress.

Üzemelő bálázógép rántott magába egy férfit kedden reggel, Tiszacsege határában. A baleset helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de hiába. A férfi szörnyethalt, a gép összetörte a testét. A holttestet a tűzoltók szedték ki a gépből, miután szétfeszítették a szerkezetet. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Kést szorított a biztonsági őr nyakához

A polgármesteri hivatal biztonsági őrére támadt késsel egy férfi Keszthelyen. A polgármesterrel egy peres ügy miatt vitában álló férfi egy autót is megrongált, végül a rendőrök elfogták - értesült a HavariaPress.

Hétfőn délelőtt jelent meg a 66 éves férfi a keszthelyi polgármesteri hivatalnál. A biztonsági őrrel veszekedni kezdett, majd előkapott egy kést, s azt az őr nyakához szorította. Pillanatokkal később egy parkoló autóhoz lépett, majd a kést beledöfte a gépkocsi egyik gumiabroncsába. A rendőrök végül elfogták, s előállították a férfit, aki kihallgatásán elmondta, hogy egy peres ügy kapcsán a polgármesterrel áll vitában. A férfit őrizetbe vették, vele szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás.

Kiharapott egy darabot a nő füléből

Veszekedés közben kiharapott egy darabot élettársa füléből egy 40 éves férfi a Pest megyei Gombán. A rendőrség, a nyomozást befejezve, vádemelést javasol a férfi ellen - értesült a HavariaPress.

Június 5-én este veszett össze a 40 éves férfi ugyancsak 40 éves élettársával gombai lakásukban. A veszekedés hevében a férfi a nő bal fülét vette célba, s kiharapott egy darabot a testrészből. A férfi ellen a Monori Rendőrkapitányság indított eljárást. A rendőrség a napokban befejezte a nyomozást, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Monori Járási Ügyészségnek. A férfit súlyos testi sértés kísérletével vádolhatják meg.