Tizenötmillió forint értékű csempészcigarettát találtak

 Tizenötmillió forint értékű csempészcigarettát találtak egy zsurki családi ház pincéjében - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

 Fedor Rita elmondta, hogy a záhonyi határrendészeti kirendeltség járőrei kedd hajnalban a település külterületén árucsempészésre utaló nyomokat találtak a magyar-ukrán határ térségében.

    A terület ellenőrzése és a terepkutatás során a nyomok egy zsurki családi házhoz vezettek. A megyei rendőr-főkapitányság, illetve a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a ház pincéjében csaknem 20 ezer doboz, feltehetően csempészett cigarettára bukkantak, amelynek értéke meghaladja a 15 millió forintot.
    Az ügyben az eljárást a NAV munkatársai folytatják.

Szerző

A zebrán ütöttek el egy nőt Szegeden

A zebrán gázoltak el egy nőt szerdán hajnalban Szegeden, a Mars tér és a Mérey utca kereszteződésében – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

 A közlemény szerint egy személyautó a Londoni körút irányából a Párizsi körút felé haladt, amikor a Mérey utcai kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütötte a nőt. A forgalomirányító jelzőlámpák ekkor még nem működtek.
    A mentők a gyalogost kórházba vitték.

Szerző

Kamionba rohant egy mikrobusz - egy ember szörnyethalt, heten megsérültek

Publikálás dátuma
2013.11.06. 09:11
Baleset helyszíne az M1-es autópálya mosonmagyaróvári szakaszán, ahol egy mikrobusz egy román rendszámú, trélert vontató kisteh
Egy ember szörnyethalt, heten megsérültek, mikor egy mikrobusz egy kamion hátuljába rohant az M1-es autópálya Mosonmagyaróvárhoz közeli szakaszán. A halálos karambol azt követően történt, hogy egy autószállító teherautó felborult a kamion előtt - értesült a HavariaPress.

Kedden este fél 10-kor történt a karambol az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 155-ös kilométernél. Egy autószállító tréler - eddig tisztázatlan okból - lesodródott a sztráda szélére, majd felborult. A szállított gépkocsik leborultak a pályára. Egy érkező kamion a leborult autók egyikének ütközött, majd megállt. A kamion mögött, nagy sebességgel érkező mikrobusz vezetője későn taposott a fékpedálra, járműve a vontatmányba rohant.

Az ütközés pillanatában a mikrobusz egyik utasa kirepült a járműből és szörnyethalt. A mikrobuszban ülő hét másik ember megsérült, hárman közülük a roncsok közé szorultak, a tűzoltók szabadították ki őket. A mentők mind a hét sérültet kórházba szállították. A mentés, majd a helyszínelés idejére a sztráda érintett szakaszát lezárták, a forgalmat az 1-es főútra terelték a rendőrök. A helyszínelés a hajnali órákban befejeződött, a forgalom megindulhatott az autópálya-szakaszon. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Szerző