Azonosították a harkányi tóban talált nőt

Sikerült azonosítani azt a nőt, akinek egy harkányi tóban találták meg néhány nappal ezelőtt a holttestét - értesült a HavariaPress.

A harkányi Szúnyog-tóból hétfőn emelték ki az akkor még ismeretlen nő holttestét. A nőnél nem voltak személyazonosságának megállapítására alkalmas iratok. A rendőrség felhívást tett közzé, a személyleírás, valamint a nő ruházatában talált tárgyak alapján így sikerült azonosítani az áldozatot. A 66 éves siklósi asszony halálának körülményeit közigazgatási eljárásban vizsgálja a rendőrség.

Szerző
Témák
Harkány

Kifosztotta alkalmi ismerőseit két férfi

Homoszexuális alkalmi partnert kereső férfiakat fosztott ki két férfi, akik ellen kifosztás miatt emelt vádat az ügyészség - közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Gyugyi Csilla tájékoztatása szerint a vádlottak - akik régóta barátok voltak - tavaly év végén elhatározták: internetes társkereső oldalakon homoszexuális alkalmi partnert kereső férfiakat kutatnak fel, hogy a közelükbe férkőzve elvegyék értéktárgyaikat.

Elképzelésüket szinte azonnal meg is valósították: decemberben, majd idén januárban Vecsésen és Budapesten három sértett lakásába jutottak be, majd az éjszaka folyamán a társkeresők öntudatlan állapotát kihasználva laptopokat, telefonokat, ékszereket, ruhaneműket vittek el tőlük.

Szerző

Áldozata barátnőjét is megszurkálta egy salgótarjáni gyilkos

Őrizetbe vettek egy salgótarjáni férfit, aki megölt egy 46 éves nőt és annak barátnőjét is megszurkálta egy késsel - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Dankóné Nagy Éva elmondta: az eddigi adatok alapján a 62 éves férfi szerda hajnalban hangos szóváltásba keveredett 46 éves nő ismerősével és annak 47 éves barátnőjével.

A veszekedés az áldozat salgótarjáni lakásán tettlegességig fajult, majd a férfi egy konyhakéssel többször megszúrta a két nőt. A 47 éves nő megsérült, míg a 46 éves nő a helyszínen belehalt a sérülésekbe.

A férfi elmenekült a helyszínről, de a nyomozók pár óra alatt beazonosították, és szerda este Salgótarján külterületén elfogták. A gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását a Nógrád Megyei Főügyészségen - közölte a szóvivő. Dankóné Nagy Éva hozzátette: a rendőrség több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt folytat eljárást a férfi ellen.

Szerző