Előfizetés

Füstmérgezés gyanújával vittek egy nőt kórházba a fővárosban

 Füstmérgezés gyanújával szállítottak egy nőt kórházba, miután tűz keletkezett egy V. kerületi Falk Miksa utcai lakásban kedd reggel - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté tájékoztatása szerint egy 30 négyzetméteres szobában bútorok, berendezési tárgyak égtek. A nő még a tűzoltók kiérkezése előtt kimenekült a lakásból. A lángokat eloltották - fűzte hozzá.

Ráomlott egy téglakerítés egy nőre Kőszegen

Ráomlott egy téglakerítés hétfőn egy helyi nőre Kőszegen, a sérültet a mentők kórházba vitték - erősítette meg a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a TV2 információját az MTI-nek.

Balogh Nikoletta tájékoztatása szerint hétfő délelőtt a kőszegi Puskapor utcában megdőlt egy téglából készült kerítés, amelynek leomlott darabjai betemettek egy nőt. A sérültet a kőszegi önkormányzati tűzoltók a mentőszolgálat munkatársaival közösen szabadították ki a romok alól, a mentők ellátták a nő sérüléseit, majd a Markusovszky Kórházba szállították - közölte a szóvivő.

Hozzáfűzte: a téglafal le nem omlott része is életveszélyessé vált, ezért az önkormányzat intézkedett, hogy egy erőgépet irányítsanak a helyszínre, majd a tűzoltók irányításával a megdőlt kerítés még álló részét is elbontották.

Felborult egy gyerekeket szállító kisbusz – Teljes útzár

Publikálás dátuma
2013.11.25. 18:36
MTI Fotó: Lendvai Péter
Felborult egy gyerekeket szállító kisbusz Pécs és Abaliget között hétfőn. A balesetben a sofőr és egy gyermek szenvedett könnyebb sérüléseket, az érintett szakaszon teljes útzár van érvényben – közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kasza Anett elmondta, hogy a hét kisgyermeket szállító kisbusz megcsúszott, majd árokba hajtott a mecseki útszakaszon. A műszaki mentést, a sérültek ellátását megkezdték.