Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Kelebia vonalon

Halálra gázolt egy embert Taksony és Délegyháza között a Kunszentmiklós-Tass állomásig közlekedő személyvonat, az érintett szakaszon pótlóbuszokkal szállítják az utasokat - közölte a Mávinform.

A közlemény szerint az áldozat öngyilkos lett. Az érintett vonalon az utasoknak 20-30 perc késésre kell számítaniuk, a menetrend szerinti közlekedés várhatóan 21 óra körül áll helyre.

Szerző

Hajnalig késnek a vonatok a Miskolc-Nyíregyháza vonalon

Kábellopás miatt hétfő hajnalig késnek a vonatok a Miskolc-Nyíregyháza vonalon - a Mávinform vasárnap.

Ismeretlen tettes vagy tettesek elvágták Nyíregyháza és Nyírtelek között a biztosítóberendezés erősáramú kábeleit, emiatt 20-30 perces késésekre kell számítaniuk a Miskolc-Nyíregyháza vasútvonalon utazóknak
A berendezés ideiglenes helyreállítását megkezdték, de a munka befejezését hétfő hajnalra ígérik. A vonatok a biztonsági előírások miatt 40 kilométeres sebességgel közlekedhetnek váltakozó irányban.

Szerző

Teljes útlezárás van az M7-esen Siófoknál

Baleset miatt teljes útzár van az M7-es autópályán Siófoknál, ahol eddig tisztázatlan körülmények között két személygépjármű és egy kisbusz ütközött. A balesetben egy ember sérült meg.

A rendőrség honlapján közölt információk szerint a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a forgalmat a 105-ös kilométerszelvénynél, a siófoki lehajtónál elterelik, és a 97-es kilométerszelvénynél, Siófok-Sóstónál lehet ismét a sztrádára hajtani.

Szerző