A pokol oltára 2.

Palástvesztés. Milyen szép szó. Aki megalkotta, még nem tudta, hogy akad majd pokolra készülő atyafi, akire ez kétszeresen is vonatkozhat. Ifj. Hegedüs Lórántot, a "tudjukkik" elleni élharcos lelkészt, Horthy-imádót az egyházi bíróság - annyi sok évi sunnyogás után - állítólag palástvesztésre ítélheti. Foglalkozástól eltiltás - magyarul.
De ha Hegedüs megkapja az ítéletét, az a paraván-palást is lehull, mellyel korábban egyháza (na jó, egy része) rasszista érzületét leplezte, bár annyira nem is nagyon... (Nem akarok én most itt a Kékessy-féle paravánvásárlásra utalni, ha egyszer palástról van szó, és nem taggyűlésről.)

Budakeszin - ahol volt már bukott polgármesterjelölt a lelketlenész, aztán lett utóbb bukott alpolgármester a felesége, kellhet nekik nagyon ez a város valamiért... - érdekes pletykát hallottam. Remek nácifészek lehet belőle - rebesgetik.
Állítólag már most keresik az ingatlant, ahol ál-, vagy műtemplomként - felkészülve a palástvesztre - folytathatja illegális prédikátori művét ez a boldogtalan. A város szaporodó gyűlölködői között ma is nagy a népszerűsége, és nyilván nem rasszista-bűzű kirohanásai miatt…

Figyeljünk! Budakeszi lehet a "Megszállás-emlékmű" következő helyszíne. Réz-Wass Albertje már van, az antiszemitizmusnak (amire pedig ugye volna igény), meg nincs Schengene...
Írtam korábban: a megszállási emlékmű a pokol oltára lesz, csak félő, hogy Magyarországot, a néhai köztársaságot áldozzák fel rajta.
Írom most is!

Szerző
Veress Jenő

Kapcsolódó

A pokol oltára

Szabadon engedték a titkosszolgát - az EU csúnyán berághat

A volt titkosszolgálati vezető, Josip Perkovic szabadlábra helyezéséről döntött tegnap a Zágráb megyei bíróság, a férfi szabadlábon védekezhet, amíg a hatóságok elbírálják, kiadják-e Németországnak.

A HRT horvát közszolgálati televízió értesülése szerint Perkovic ügyvédje nyújtott be fellebbezést védence fogságba helyezése ellen, miután a férfit január elsején, a Lex Perkovic módosításának hatályba lépésekor őrizetbe vették.

A jogszabály tavaly súlyos vitát váltott ki Brüsszel és Zágráb között, miután a horvát törvényhozás egy nappal az uniós csatlakozás előtt fogadta azt el. A törvény kimondta, Horvátország csak a 2002. augusztus 7. után elkövetett bűncselekmények miatt körözött személyeket adja ki az Európai Unió más tagállamainak, így megakadályozta egyebek mellett a Németország által keresett személy, Josip Perkovic kiadatását.

A volt jugoszláv titkosszolgálat (UDBA) egykori osztályvezetőjét a német hatóságok azzal vádolják, hogy ő adott parancsot a nyugatra emigrált egykori horvát olajipari menedzser, Stjepan Djurekovic meggyilkolására. A férfit 1983-ban az akkori NSZK területén az UDBA emberei öltek meg. Miután az Európai Bizottság szankciókkal fenyegette meg Zágrábot, a horvát parlament módosított a jogszabályon, azonban a gondokat ez sem oldotta meg teljesen. A horvát törvényhozás ugyanis úgy módosította a törvényt, hogy az csak az idei év elejétől, január elsejétől lépjen élétbe. Bőven adtak időt az elmenekülésre azoknak, akiket érint.

Szerző

Kutyákkal marcangoltatta szét renitens nagybátyját

Publikálás dátuma
2014.01.03. 17:01
Fotó: Thinkstock
Állítólag meztelenre vetkőztették Kim Dzsong Un nagybátyját és 300 felsővezető előtt tépették szét kutyákkal.

A Wen Wei Po című kínai lap írt arról, hogy három napig éheztették azokat a kutyákat, amelyekkel széttépették Csang Szok Teket és öt szövetségesét, idézi a hvg.hu a Daily Mail Online-t. (A cikket teljes terjedelmében itt olvashatja.)

Kim Dzsong Un nagybátyja kegyvesztetté vált, december 13-án végezték ki, miután egy rögtönítélő bíróság halálra ítélte. Csang Szong Tek korábban befolyásos volt, segítette Észak-Korea mostani diktátorának hatalomra jutását, de állítólag kísérletet tett az állam megdöntésére, illetve "nemkívánatos erőkből álló csoportot vezetett".

Családját is kegyetlenül megbüntették: az észak-koreai szokásoknak megfelelően büntetőtáborba küldték a hozzátartozókat, a hírek szerint több száz embert.

Észak-Koreában a hírek szerint eddig is barbár módon végezték ki az elítélteket: a politikai foglyokat általában kikötözték, mielőtt gépfegyverrel agyonlőtték őket. Csang Szok Tek megölése azonban nemcsak azért volt kegyetlen, mert kiéheztetett kutyafalkát küldtek a meztelenre vetkőztetett elítéltekre, hanem azért is, mert haldoklásukat végig kellett nézni 300 felsővezetőnek.

Szerző