Előfizetés

Leugrott egy gyerek az iskola harmadik emeletéről

Publikálás dátuma
2014.01.07. 19:37

Leugrott egy 17 éves diák a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola belső aulájának harmadik emeletéről kedd délelőtt, a fiatalt súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba - írja a Fejér Megyei Hírlap.

Ábrahám Norbert iskolaigazgató "egy tanuló személyi sérülésével járó sajnálatos balesetről" nyilatkozott a feol.hu-n. A cikk szerint az intézmény diákjait rendkívüli szünetre hazaküldték, az osztálytársakat a rendőrség kihallgatta.

Juhász Károly, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, hogy közigazgatási eljárásban vizsgálják az ügyet, ezért arról semmilyen tájékoztatást nem adhatnak.

Burján Edit Györgyi, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház központi aneszteziológiai és intenzív betegellátó osztályának szakorvosa az MTI érdeklődésére elmondta: a fiú állapota életveszélyes. A család kérésére további tájékoztatást nem adott.

Frontális karambol Dunavecse mellett

Hárman megsérültek, amikor két személyautó frontálisan ütközött az 51-es főúton, Dunavecse közelében kedd délután, a főúton félpályás útzár van érvényben - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mihályné Bornemisza Eleonóra elmondta: az egyik személyautó Baja felől Dunavecse felé tartott, és balra kanyarodás közben ütközött egy szemből érkező autóval. Az előbbi gépkocsi vezetője, egy szerb állampolgárságú, 57 éves férfi sérült meg, valamint a másik autóból két férfi, egy 51 éves budapesti és egy 56 éves dunaharaszti lakos. A sérülteket kórházba vitték, sérülésük súlyosságáról a szóvivő nem tudott tájékoztatást adni.

A baleset helyszínén, a főút 72-es kilométerénél félpályás útzár van érvényben.

Hátba szúrta volt élettársát

Hátba szúrta volt élettársát egy 36 éves nő kedden Miskolcon, az asszonyt elfogták, a férfit a mentők kórházba vitték - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Dobi Tamás közölte: egy 51 éves és egy 49 éves miskolci férfi szerelemféltés miatt összeverekedett. Eközben az asszony hátba szúrta egykori élettársát, a 49 éves férfit, aki kimenekült a lakásból, és telefonon értesítette a rendőrséget.

A megszúrt férfit a mentők kórházba vitték. A nő ellen a rendőrség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.