Elásott holttestre bukkantak Tárnokon

Publikálás dátuma
2014.01.23. 20:20
Családi ház, előtte rendőrautó Tárnokon a Hazatérők útján, ahol egy elásott holttestre, valószínűleg egy gyilkosság áldozatára b
Elásott holttestre bukkantak egy tárnoki háznál - tudta meg az MTI. 

A hírügynökség úgy tudja, hogy valószínűleg egy gyilkosság áldozata került elő.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére annyit közölt, hogy a helyszínen nyomozati cselekményt hajtanak végre.

Szerző

Halálos ütközés Érden - terelés, forgalomkorlátozás

Két személyautó ütközött frontálisan Érd belterületén, a balesetben egy ember meghalt – közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség.

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy a Bajcsy-Zsilinszky utcai karambolban érintett egyik autó sofőrjét az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki a roncsból, de a férfi a helyszínen meghalt. A műszaki mentés jelenleg is tart.

Beluzsárné Belicza Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a frontális karambolban egy 57 éves érdi férfi vesztette életét.

A Bajcsy-Zsilinszky utca érintett szakaszát a helyszínelés befejezéséig lezárták, a forgalmat a párhuzamos utakra terelik. Torlódást nem jelentettek a környékről - tette hozzá a szóvivő.

Szerző

Megütöttek egy kerületi vezető ügyészt Budapesten

Megütötte a vezető ügyészt irodájában egy férfi Budapesten, a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) kezdeményezi A. György Ádám előzetes letartóztatását.

Waltner Roland megbízott főügyészhelyettes csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a férfi szerdán a budapesti V. és XIII. kerületi ügyészségen egy ellene folyamatban lévő büntetőeljárással kapcsolatos vélt sérelme miatt ütötte meg a vezető ügyészt, akit az ütés a halántékán ért. A további bántalmazást a vezető ügyész két kollégája akadályozta meg.

A KNYF őrizetbe vette, majd hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt kihallgatta a férfit, aki a cselekmény elkövetését beismerte, a gyanúsítással szemben panasszal nem élt. A főügyészség indítványozza előzetes letartóztatását - olvasható a közleményben.

Szerző